Afyon merkezde icradan daire satılacak

Afyonkarahisar il merkezinde 3+1 daire icradan satılacak.   Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan ilana göre Afyonkarahisar il merkezinde 3806 ada, 14 parsel, Karaman Mahallesi, 9 Nolu Bağımsız Bölüm, 1113,00 metrekarelik zemin katta dükkanı olan 6 katlı apartmanda ve arsası niteliğindeki taşınmazın üçüncü katında 640/ 14400 arsa paylı 9. bağımsız bölüm [&hellip]

Afyonkarahisar il merkezinde 3+1 daire icradan satılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan. gov. tr’de yer alan ilana göre; Afyonkarahisar il merkezinde 3806 ada, 14 parsel, Karaman Mahallesi, 9 Nolu Bağımsız Bölüm, 1113,00 metrekarelik zemin katta dükkanı olan 6 katlı apartmanda ve arsası niteliğindeki taşınmazın üçüncü katında 640/ 14400 arsa paylı 9. bağımsız bölüm nolu meskendir. Bu mesken; Mustafa Ersin oğlu Ergün Eryanılmaz tam hisse malikidir. Bodrum+zemin+6 normal kattan oluşan betonarme karkas sistemde ve her katta 3 daire olarak, kaloriferli ve asansörlü bina olarak inşa edilmiştir. Yaklaşık 20 yıllık Ufuk Apartmanının üçüncü katındaki meskenin kıymet takdiri tarihinde boş durumda olduğu ve mesken içinde boyacının, söz konusu meskeni boyamakta olduğu tespit edilmiştir. Mesken dairenin 139,17 metrekare inşaat alanlı ve Afjet ısıtmalı ve sıcak su ile mutfakta kullanılan dır.

Bina girişi Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu giriş tarafında olan binada, her katta 3 daire olup, 2 daire Alparslan Türkeş Bulvarına cepheli 1 daire arka cephede Orduevine cephelidir. Kıymet takdiri istenilen Alparslan Türkeş Bulvarına cepheli ön cephededir. Üç oda, 1 salon, antre, yatak holü, mutfak tuvalet, banyo mahallerinden oluşmaktadır. Antre, hol, mutfak ve salon ve odaların zeminleri ahşap laminant parke kaplamadır. Dairenin dış giriş kapısının çelik kapı, iç kapıların tamamının ahşap Amerikan panel kapı, pencerelerin ise ısıcamlı pvc doğramadır. Geniş bir alana sahip mutfakta mermerit tezgah ile alt ve üst dolaplar mevcuttur. Ayrıca mutfağın 2 duvarına monte edilmiş ahşap dolapları mevcuttur. Mutfak balkonu cam balkondur. Tüm duvarların ve tavanların alçı sıvalı ve saten boyalı olduğu, tavanlarda kartonpiyer kaplamadır. Banyo ve tuvalet mahallinin zemini seramik duvarları fayans kaplıdır. Banyoda duşa kabin, lavabo, klozet mevcuttur. Tuvalet mahallinin duvarlarının ahşap raflı olduğu, Ebeveyn yatak odasında ayrıca bulunan duş mahallinde de ayrıca duşa kabin, klozet ve lavabo mevcuttur. Yatak odası balkonu pvc doğrama camekanla kapatılmıştır. İmar planı içerisinde bulunan ve köşe parsel konumundaki taşınmazın, gayrimenkul alım-satım arz ve taleplerinde tercih edilen mevkii ve muhittedir. Herhangi bir altyapı ve ulaşım sorunu yoktur. Belediye hizmetlerinden azami derece de faydalanmaktadır. Düzgün bir topoğrafik yapıdadır. Ordu Bulvarına yaklaşık 50 metre mesafede, Gazlıgöl Caddesine ise 100 metre mesafededir. Şehrin en mutena mevkiinde bulunan taşınmazın Belediye hizmet binasına 13 Nolu Aile Sağlık Merkezine ve her türlü ticaretin yapıldığı şehir merkezine yürüyüş mesafesinde, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokuluna cepheli konumdadır. Taşınmazın ilk satışı Afyonkarahisar Adliyesi 1. kat İcra Müdürlüğü Mezat Salonu’nda 19 Ekim 2021 11.50-11.55 saatleri arasında yapılacak. Satış olmazsa ikinci satış aynı yer ve saatte 19 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme