Afyon marka şehir konumunda – Kocatepe Gazetesi

Vali Tutulmaz gün içerisinde kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, bölge müdürleri, il müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve basın mensuplarını makamında kabul etti.Ziyaretçilerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Tutulmaz, “Bir haftadır Afyonkarahisarımızı ayrıntılı şekilde tanımaya çalışıyoruz. 34 yıldır yüzeysel olarak zaten tanıyorduk. Afyonkarahisar yılda en az 3-4 defa geçtiğimiz bir ildir. Bu [&hellip]

Vali Tutulmaz gün içerisinde kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, bölge müdürleri, il müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve basın mensuplarını makamında kabul etti.
Ziyaretçilerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Tutulmaz, “Bir haftadır Afyonkarahisarımızı ayrıntılı şekilde tanımaya çalışıyoruz. 34 yıldır yüzeysel olarak zaten tanıyorduk. Afyonkarahisar yılda en az 3-4 defa geçtiğimiz bir ildir. Bu bölgenin insanı olmam dolayısıyla da ana hatlarıyla da bilgi sahibi olduğum bir ildir. Bir haftadır hızlı bir şekilde tanımaya çalışıyorum. Dün de ilçe ziyaretlerimize başladık, beş tane ilçemizden brifingler aldım ve tanımaya çalıştım. İl Müdürlüklerimizi tanıyoruz, tabi bunların şuana kadar edindiğim izlenim potansiyeli olan, gelişme yönünde hızla ilerleyen, kavşak noktasında kendine has markaları olan ve marka şehir konumuna gelen bir yerdeyiz. Bunun daha da arttırılması için hepimize görevler düşüyor. Biz sizlere rehberlik edeceğiz, sizleri koordine edeceğiz, sizlerde taşın altına elinizi daha fazla koyarak Afyonkarahisar’ı daha gelişmiş bir il haline inşallah hep beraber getireceğiz. Bu arada siyaset kurumu olarak başta Sayın Bakanımızın liderliğinde, Milletvekillerimizin yardımıyla, yine yerel siyasetin desteğiyle, basınımızın desteğiyle inşallah bunları hep beraber yapacağız. Bizim gayemiz ilimizi her bakımdan bir adım daha ileriye taşıyabilmektir. Zaten öyle olması gerekir. Bunları yaparsak da tabii ki mutlu oluruz. Bu bölgeden olmamın hasebi ile burada yapacağımız her türlü iyilik ya da kötülük bu dünyada kaldığımız müddetçe bizim yüzümüze söylenecektir, gittikten sonra da çocuklarımıza söylenecektir. İnşallah iyilikler ile anılan bir Vali olarak görevimizi yapmış oluruz” dedi.
Öte yandan Vali Tutulmaz’a Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü ve Rektör Yardımcıları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve turizm sektörü temsilcileride hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bakmadan Geçme