Afyon Lisesi'nden şehit ve gazilere vefa

Gaziler ve şehitler için mezun oldukları okullarda fotoğraf ve tanıtım köşesi hazırlanmaya başlandı. Projenin Afyonkarahisar'da ilk uygulandığı adreslerden bir tanesi Afyon Lisesi oldu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberinde şehit babaları ve gaziler ile birlikte okul müdürü Turgay Bingül ile görüştü. Görüşmede, okuldan mezun olmuş ve [&hellip]

Gaziler ve şehitler için mezun oldukları okullarda fotoğraf ve tanıtım köşesi hazırlanmaya başlandı. Projenin Afyonkarahisar’da ilk uygulandığı adreslerden bir tanesi Afyon Lisesi oldu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberinde şehit babaları ve gaziler ile birlikte okul müdürü Turgay Bingül ile görüştü. Görüşmede, okuldan mezun olmuş ve bugün şehitlik mertebesine ulaşmış vatan evlatlarını anlatan özel bir köşenin oluşturulması kararlaştırıldı.
Ziyarete, Afyon Lisesi’nden mezun olan Şehit İsmail Çınar’ın babası Mustafa Çınar ve Afyon Lisesi’nden mezun olan Gazi Ertuğrul Demir’de katıldı.

Bakmadan Geçme