Afyon Lisesi öğrencilerine moral kahvaltısı

Afyon Lisesi son sınıf öğrencilerine Okul Aile Birliği ve okul yönetimi işbirliği ile hafta sonu düzenlenecek olan YGS öncesi moral kahvaltısı verildi. Kahvaltı programı Çakmak Otel'de gerçekleştirildi.'ÖĞRENCİLERİME GÜVENİYORUM'Programın açılışında konuşan Okul Müdürü Turgay Bingül, sınav girecek tüm öğrencilerin sınav öncesi yüksek bir morale sahip olmaları gerektiğini belirtti. Afyon Lisesi'nin sadece şehre değil Türkiye tarihine mal [&hellip]

Afyon Lisesi son sınıf öğrencilerine Okul Aile Birliği ve okul yönetimi işbirliği ile hafta sonu düzenlenecek olan YGS öncesi moral kahvaltısı verildi. Kahvaltı programı Çakmak Otel’de gerçekleştirildi.
“ÖĞRENCİLERİME GÜVENİYORUM”
Programın açılışında konuşan Okul Müdürü Turgay Bingül, sınav girecek tüm öğrencilerin sınav öncesi yüksek bir morale sahip olmaları gerektiğini belirtti. Afyon Lisesi’nin sadece şehre değil Türkiye tarihine mal olmuş bir lise olduğunu söyleyen Birgül; “1894 yılında başlayan bu serüven 2017 yılı itibariyle 123’ncü yılında. 123’ncü yıl mezunu olan öğrencilerimiz artık Afyon’u temsil ederek, Türkiye’nin önemli konumlarında yer alacaksınız. Kendinize lütfen güvenin. Ben öğrencilerimize güveniyorum. Çünkü en iyi yerlere geleceğinizi biliyorum. Buna inanıyor, hepinize hafta sonu gireceğiniz sınavda başarılar diliyorum. Sınavda mümkün olduğunca heyecanlanmayıp sakin olun” dedi.
“ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARACAĞINDAN EMİNİM”
Afyon Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Bekir Özerdem, Vali Yardımcısı Erhan Günay’ın katılmayı planladığı toplantıya işi nedeniyle gelemediğini belirterek selamını iletti. Afyon Lisesi Müdürü Turgay Bingül’ün güzel bir konuşma yaptığını belirten Özerdem; “Okul Müdürümüzün konuşması sonrası büyük ihtimalle bu salonda başarısız öğrenci çıkacağı kanaatinde değilim. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Çocuklarımızın önce kendilerinin, sonra ailelerinin ve okul öğretmenlerinin yüzünü kara çıkarmayacağından eminim” diye konuştu. Programda okulun tanıtım sinevizyonu ve YGS ile ilgili sinevizyon izlendi. Toplu dua yapılması ile program sona erdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme