Afyon Lisesi öğrencileri, kendi besteleri ile sahne aldı

İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleşen elemelere, Türkiye'nin 58 ilinden toplam 423 okul katıldı. Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine yüzlerce liseliyi buluşturan yarışma, onları desteklemeye gelen binlerce arkadaşıyla birlikte şölene dönüştü.Liselilerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions'un liselileri bir kez daha sahneye davet ettiği yarışmanın dev finali jürinin değerlendirmesinden [&hellip]

İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleşen elemelere, Türkiye’nin 58 ilinden toplam 423 okul katıldı. Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine yüzlerce liseliyi buluşturan yarışma, onları desteklemeye gelen binlerce arkadaşıyla birlikte şölene dönüştü.
Liselilerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions’un liselileri bir kez daha sahneye davet ettiği yarışmanın dev finali jürinin değerlendirmesinden sonra finale kalan okullarla birlikte 29 Nisan’da İstanbul’da Volkswagen Arena’da yapılacak. Jüride birbirinden ünlü müzisyenler ve gazeteciler yer alacak.
İki gün boyunca süren elemelerde performansların yanı sıra düzenlenen özel etkinliklerle katılımcılar renkli anlar yaşadı. Saç Tasarım Alanı’nda makyaj ekibi tüm gün boyunca alanda kişiye özel saç tasarımı yaptı. Fotoğraf Alanı’nda katılımcılar sanki konserde crowdsurfing yapıyor gibi gözüken fotoğraflara sahip oldular. Eleme sahnesi dışında kurulan mini sahnede öğrenciler gün içinde sahneye çıkıp istedikleri müzikleri çalabildi. Tasarım Alanı’nda pankart, ham bez çanta tasarımı yapıldı. Katılımcılar triportör FreeZone Shop’tan alışveriş yapabildiler. Aynı zamanda gençlere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Spotify işbirliğiyle öğrencilere mobil şarkı quizi yapıldı ve katılan herkese Spotify kartı verildi. En kısa sürede en çok doğru şarkıyı tahmin edene ise tablet hediye edildi. Oyun Alanı’nda kurulu altı adet Xbox konsolu ve iki adet Logitech araba yarışı konsolunda oyun oynayan gençler de eğlenceli saatler yaşadılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme