Afyon Lisesi'nin Haklı Gururu

130 yıllık eğitim çınarı 2024 YKS sonuçlarına göre 88 öğrencisini üniversitelere göndermeyi başardı

Afyonkarahisar’ın 130 yıllık eğitim çınarı Afyon Lisesi, 2024 YKS sonuçlarından takip edebildiğimiz kadarıyla başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Afyon Lisesi, 2024 YKS sonuçlarına göre 88 öğrencisi bir yükseköğretim programına yerleştirdi. Başarı tablosu Afyon Lisesi’nin girişine pankartla asılarak ilan edildi.

Afyon Lisesi'nin Haklı Gururu

Afyon Lisesi; sürekli gelişen uzman öğretmen kadrosuyla ilimiz eğitimine yeni başarılar katmaya devam ediyor. Bu başarı yönetim kadrosunun özverili çalışması, öğrencilerin mücadelesi ve inancı, öğretmenlerin azmi ve velilerin desteğiyle sağlandı. Okul, başarılı öğretmen kadrosuyla geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam ediyor.

Afyon Lisesi öğrencilerinden Bilge Sultan Kuru ve Tuana Ulu; YKS’de Türkiye genelinde ilk 300 öğrenci arasına girmeyi başardı. Bu iki öğrenci Türkiye’nin gözde üniversitelerinden Boğaziçi Üniversitesi’ne yerleşerek hem velileri hem de okulları için büyük gurur kaynağı oldu. Bu öğrencilerin tablosu tüm öğrencilere örnek olması için tarihi Afyon Lisesi duvarını süsledi.

Afyon Lisesi'nin Haklı Gururu

Yeni başarılara imza atmak için var gücüyle çalışılan Afyon Lisesi’nde tüm veli ve öğrencilerin ortak talebi deprem güçlendirme çalışmaları çerçevesinde yıkılan ek bina ve konferans salonunun bir an önce temellerinin atılıp inşa edilmesi yönünde.

Yeni bina ve yeni imkanlarla Afyon Lisesi’nin başarılarına yenilerini ekleyeceğine inanılıyor.

Bakmadan Geçme