• Haberler
  • Genel
  • Afyon Lisesi Mezunları 28'nci Kez Buluştu. Bir Sonraki Buluşma Nerede Olacak?

Afyon Lisesi Mezunları 28'nci Kez Buluştu. Bir Sonraki Buluşma Nerede Olacak?

Afyon Lisesi 1968-69 mezunları her yıl geleneksel olarak sürdürdükleri buluşmalarını bu yıl 28'inci kez gerçekleştirdiler.

Afyon Lisesi 1968-69 mezunlarının bu yılki toplantısı, İzmir Karaburun ilçesinde yaşamını sürdüren Hülya- Ergun Gürkan’ınn organizasyonunda yaklaşık 70 yaşını aşmış, genç Afyonlu ve Afyonlu olmayıp, Afyon Lisesi’nden mezun olan 80 kişilik bir toplulukla gerçekleştirildi.

Afyon Lisesi Mezunları 28'nci Kez Buluştu. Bir Sonraki Buluşma Nerede Olacak?

20-21 Eylül 2024 günlerinde yapılan bu toplantıda daha önceleri yapılan başka lise gruplarının dağılması sonucu bu gruba katılarak, grubun genel lise mezunları grubuna dönüşmesi sağlandığı belirtilirken, organizasyonun bundan böyle Afyon Lisesi Mezunları Grubu olarak sürdürülmesi kararlaştırıldı.

2025 yıl toplantısını Ankara’da yaşamakta olan Veli Sarıtoprak üstlenierken, 29 Ekim’de Anıtkabir ziyaretinin yapılması kararlaştırıldı.

Afyon Lisesi Mezunları 28'nci Kez Buluştu. Bir Sonraki Buluşma Nerede Olacak?

Toplantının organizasyonu hakkında bili veren Ahmet İlaslı, “Bu yılki toplantıya katılan, Afyon Lisesi öğretmenleri Ali Dayanık ile Halil Ünlü ve eşi Zeynep hanıma, tüm arkadaşlarımıza ve de özellikle bizleri ağırlayan Gürkan ailesine içtenlikle teşekkürlerimizi sunarız. Gelecek yılki toplantımızı gerçekleştirecek olan Veli Sarıtoprak arkadaşımıza da kolaylıklar dileriz.” dedi.

Bakmadan Geçme