Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Lisesi, AKAL’a meydan okudu

Atatürk Anadolu Lisesi’nin başlattığı

Atatürk Anadolu Lisesi’nin başlattığı proje kapsamında “Doğa İçin Var Mısın” meydan okumasına Afyon Anadolu Lisesi karşılık verdi. “Meydan Okuma”nın gereğini yerine getirerek İmaret Camii bahçesinde doğa için temizlik yapan Afyon Anadolu Lisesi öğrencileri de Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi’ne (AKAL) meydan okudu

 

Atatürk Anadolu Lisesi ile başlayan ve Afyonkarahisar’daki tüm okulların birbirlerine meydan okumasıyla devam edecek olan “Doğa İçin Var Mısın” projesine Afyon Anadolu Lisesi de dahil oldu. İmaret Camii bahçesinde bulunan çöpleri temizleyen Afyon Lisesi öğrencileri de Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi’ne çevre temizliği için meydan okudu.
“İNSANLARIN ATTIKLARI ÇÖPLERİ FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN TOPLADIK”
Etkinlikte açıklama yapan Afyon Anadolu Lisesi Müdürü Turgay Bingül, “Atatürk Anadolu Lisesi ile birlikte “Doğa İçin Var Mısın” projesi başlatıldı. Çevre temizliğinin önemini göstermek için, Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri Park Hastanesi ve çevresinin temizliğini yaptılar. Bu etkinliğin sonunda da Afyon Anadolu Lisesi’ne meydan okudular ve dediler ki “Doğa İçin Var Mısın Afyon Lisesi” dediler. Biz de Çevre Kulübü ve 11. sınıf öğrencilerimizi İmaret Camisi’nin bahçesine getirdik. Burası öğrencilerimizin tercihi oldu. İnsanların attıkları buradaki çöpleri bir farkındalık oluşturmak için topladık. Çevre temizliğine dikkat çekmek istedik. Biz de başka bir okula meydan okuyacağız burada. Böylece sırasıyla okullar Afyon’da çevre temizliğinin önemini oluşturacaklar. Biz de Afyon Lisesi olarak çevre temizliği yaptıktan sonra Afyon’un güzide okullarından birisi olan Kocatepe Anadolu Lisesi’ne meydan okuyoruz. İnşallah onlarda Afyon’un temizliğine katkıda bulunurlar ve “Doğa İçin Var Mısın” destek olurlar.” ifadesine yer verdi.
Afyon Anadolu Lisesi 12-D öğrencilerinden ve Çevre Kulübü Üyesi Berra Babürşah öncülüğünde Afyon Anadolu Lisesi öğrencileri de Kocatepe Anadolu Lisesi’ne meydan okudu. Babürşah, “Doğa için var mısın projesi kapsamında bizler Afyon Lisesi öğrencileri olarak Kocatepe Anadolu Lisesi’ne meydan okuyoruz.” dedi.
Berra Babürşah’ın ardından projede yer alan tüm öğrenciler Kocatepe Anadolu Lisesi’ne “Doğa İçin Var Mısın Kocatepe Anadolu Lisesi” diyerek meydan okudu. Öğrenciler daha sonra İmaret Camii bahçesinde 10 gruba bölünerek ellerinde poşetlerle bahçedeki çöpleri topladı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti