'Afyon'la Gönül Bağım Hiç Kopmadı'

E. Vali Kadir Çalışıcı, Kocatepe Gazetesi'ni ziyaret etti. Çalışıcı, Afyonkarahisar'da doğup büyüdüğünü Türkiye'nin çeşitli vilayetlerine hizmet ederken Afyon'la bağını hiç koparmadığını belirtti

Türkiye’nin pek çok yerine Kaymakam ve Vali olarak hizmet eden E. Vali Kadir Çalışıcı, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ile sohbet eden Kadir Çalışıcı, “Kocatepe Gazetesi benim için çok özeldir. Kaymakamlık görevimi sürdürürken rahmetli Şükrü Küçükkurt Ağabey’e gelir fikir danışırdım. Bizi desteklerdi, arkamızda dururdu. Afyonkarahisar’da gazete denilince bizim için ilk akla Kocatepe gelir” dedi. 

'Afyon'la Gönül Bağım Hiç Kopmadı'

“DEDEMİZİN MEZARINI GÖSTEREBİLİYORUZ”

Türkiye’nin dört bir yanına hizmet ettiğini hatırlatan E. Vali Kadir Çalışıcı, “Biz farklı ilçelerde, farklı illerde hizmet etsek de gönlümüz hep Afyonkarahisar’da oldu. Afyon’la bağımızı hiç koparmadık. Eski bir siyasetçiye vatandaş ‘Dedenin mezarını gösterebilir misin’ diye sorarmış. Çok şükür, biz dedemizin mezarını da Afyonkarahisar’da gösterebiliyoruz” ifadelerini kullandı. İbrahim Durgut ve muhabir Murat Arısoy’un da hazır bulunduğu ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.

'Afyon'la Gönül Bağım Hiç Kopmadı'

Bakmadan Geçme