Afyon-Kütahya arasına yeni proje

Afyonkarahisar-Kütahya yolunda yapılacağı belirtilen dev proje merak uyandırdı Helmann isimli firmanın yaygın basın yayın organlarında yaptığı tanıtımlarda İstanbul – Antalya Karayolu Üzerinde, Afyonkarahisar Mevkiinde, Osmanköy yakınlarında Anayola Cepheli toplam proje alanı 107 bin 200 metrekare olan yeni bir projenin duyurusu yapıldı. Otel, termal tesis, AVM ve akaryakıt istasyonu gibi bölümlerden oluşacağı belirtilen yeni proje ile [&hellip]

Afyonkarahisar-Kütahya yolunda yapılacağı belirtilen dev proje merak uyandırdı

Helmann isimli firmanın yaygın basın yayın organlarında yaptığı tanıtımlarda İstanbul – Antalya Karayolu Üzerinde, Afyonkarahisar Mevkiinde, Osmanköy yakınlarında Anayola Cepheli toplam proje alanı 107 bin 200 metrekare olan yeni bir projenin duyurusu yapıldı.
Otel, termal tesis, AVM ve akaryakıt istasyonu gibi bölümlerden oluşacağı belirtilen yeni proje ile ilgili yapılan tanıtımlarda şu bilgilere yer verildi:
Helmann Arsa Afyon, Türkiye’nin nitelikli ve yeni nesil gayrimenkul geliştirme projesi olarak öne çıkıyor. Sahip olduğu dinamikler ve olanaklar ile yatırımcılarına hızlı ve güvenli kazanç imkanı sunuyor.
Toplam 107.200 m2 alan içerisinde arsanızın değerini katlayacak planlar, yatırımınızın temel güvencesini oluşturacak şekilde geliştirildi.
PROJENİN ÖNEMLİ NOKTALARA
OLAN UZAKLIĞI
Antalya-İstanbul Hızlı Tren Güzergahı: 5 k.m., İzmir-Ankara Hızlı Tren Güzergahı: 27 k.m., Zafer Hava Limanı: 16 k.m., İzmir-Ankara, Antalya-Ankara Otoban: 32 k.m., Altıntaş-Zafer O.S.B. Alanı: 25 k.m., Afyonkarahisar Merkez: 39 k.m.
Helmann Arsa Afyon, Türkiye’nin ticari ve turistik bölgelerini birbirine bağlayan, stratejik öneme sahip bir noktada yer alıyor. İstanbul-Antalya kara yoluna cephe konumda, vitrin ve görünürlük payına sahip, Afyonkarahisar’a 39 k.m. uzaklıkta ve birçok önemli ulaşım ağına yakınlıkta bulunuyor.
GENEL ÖZELLİKLERİ
Hızlı ve Güvenli Kazanç, Kısa Bekleme Süresi, Yeni Nesil Arsa Yatırımcılığı, Yatırım veya Oturum Tercihi, Öngörülebilir ve Hesaplanabilir Yatırım Süreci, turizm İşletmeciliği İmkanı, Hukuki Araştırmalardan Muafiyet, Dünya Markaları ile Komşuluk, Albaraka Portföy İş Birliği Sayesinde Vergi, İpotek, Haciz Gibi Risklerin Olmaması, Zengin Turizm Olanakları, Pratik ve Ortaklığa Uygun, çekim ve Cazibe Merkezinde Ev Sahipliği, Kurumsal Sorgulamalardan Muafiyet
İMARLI, TAPULU,
ALTYAPISI HAZIR ARSALAR
ALIRKEN KAZANIN, SATARKEN KAZANIN
Helmann Arsa Afyon, Albaraka Portföy yönetiminde güçlü ve yeni nesil bir vizyonla hayat buluyor. Hastane, otel, yeme-içme mekânları, akaryakıt istasyonu, zincir marketler, eğlence-dinlenme alanları ve dünyaca ünlü markaların yer alacağı bir AVM inşa ediyoruz. Ve tüm bunları parselinizin çevresine konumlandırıyoruz.
Arsanızı özel kılan işte bu dünya. Bu çemberin içinde kalın ve kazançlı çıkın. Arsanıza ister villanızı yapın ister çiftlik evinizi ister hobi bahçenizi… Ya da kaç zamandır ertelediğiniz projenizi gerçekleştirin. Torunlara kalır diye değil, çok yakın bir gelecekte size ve sevdiklerinize kazandıracak eşsiz bir yatırım fırsatı olduğu için buradaki yerinizi alın.
Projenin detayları ve katılım şartları ile ilgili önümüzdeki günlerde kamuoyunun bilgilendirileceği belirtiliyor.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme