Afyon, Kur’an kursları ile ihya oluyor

İl Müftüsü Burhan İşliyen, Müftü Yardımcısı Şehabettin Karabay ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdür Vekili Mehmet Özuğur'un iştirakiyle Halımoru Köyü Kocatepe Kur'an Kursunun açılışı yapıldı Açılıştan önce Kur'an Kursunu ziyaret eden İl Müftüsü Burhan İşliyen, kursiyerlere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Özellikle yaşlarının ilerlemesine rağmen Kur'an-ı güçlükle okuyan bayanlara üzülmemeleri gerektiğini ve Hz. Peygamber'in 'Kur'an'ı zorlanarak [&hellip]

Afyon, Kur'an kursları ile ihya oluyor

İl Müftüsü Burhan İşliyen, Müftü Yardımcısı Şehabettin Karabay ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdür Vekili Mehmet Özuğur’un iştirakiyle Halımoru Köyü Kocatepe Kur’an Kursunun açılışı yapıldı

Açılıştan önce Kur’an Kursunu ziyaret eden İl Müftüsü Burhan İşliyen, kursiyerlere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Özellikle yaşlarının ilerlemesine rağmen Kur’an-ı güçlükle okuyan bayanlara üzülmemeleri gerektiğini ve Hz. Peygamber’in “Kur’an’ı zorlanarak okuyan kimseye iki kat sevap vardır” hadisini hatırlattı. 46 kurisyeri olan Kur’an Kursuna katılımın yüksek olması sevindirdi.
Cuma günü gerçekleştirilen programdan önce İl Müftüsü Burhan İşliyen Kocatepe Camii’nde Halımoru halkına vaaz etti.
Küçük Çobanlı Mahallesi’nde hayırsever bir kişi tarafından Kur’an Kursu yapımı için vereceği arsayı yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere Küçük Çobanlı Mahallesi’ne giden İl Müftüsü Burhan İşliyen, öğlen namazını da Küçük Çobanlı Eski Camii’nde Haydi Çocuklar Namaza programına iştirak eden çocuklarla beraber kıldı.
İl Müftüsü Burhan İşliyen, Müftü Yardımcısı Şehabettin Karabay, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdür Vekili Mehmet Özuğur ve Nuribey Cami görevlileri Mehmet Demircan, İsmail Uysal, Numan Civelek’in katılımlarıyla ikindi namazında Nuribey Kasabası Fatih Camii’nde cami cemaat buluşması gerçekleştirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme