• Haberler
  • Gündem
  • 'Afyon Kararını Değişimden Yana Vermiş, Sandık Başına Gitmek İçin Gün Sayıyor'

'Afyon Kararını Değişimden Yana Vermiş, Sandık Başına Gitmek İçin Gün Sayıyor'

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Belediye Başkanı olduğunda bir yıl gibi bir süre içerisinde çok daha güçlü bir Afyonkarahisar'dan bahsedileceğini ifade etti. Yağcı, 'Afyon kararını değişimden yana vermiş, sandık başına gitmek için gün sayıyor.' dedi.

İYİ Parti Belediye BaşkanAdayı Alper Yağcı, Yağcı, esnaf ziyaretleri kapsamında yol üzerinde olan CHP il Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Ardından kent merkezindeki ziyaretlerini süren Yağcı, sevgi caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve isteklerini not aldı. Projelerini anlattı.

Haber

“HEDEFİMİZ AFYON’U DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT HALİNE GETİRMEK”

Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Belediye Başkan  Adayı Alper Yağcı, hedeflerinin Afyon’u daha yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu ifade etti. Yağcı, “Bunu yaparken de ‘Ben yaptım, oldu’ demek yerine bütün paydaşlarımızın katılımlarıyla kararlar almak. Ben zaten halkla hep iç içeyim, sürekli onlarla görüşüyorum, sıkıntılarını dinliyorum, elimden geldiğince çözüm üretmeye çalışıyorum.” diye konuştu.

Haber

“AFYON OYUNU DEĞİŞİMDEN YANA OYUNU KULLANMAK İÇİN GÜN SAYIYOR”

Afyonkarahisar’ın, şu an sahip olduğu imkânlardan çok daha fazlasını hak ettiğini dile getiren Başkan Adayı Yağcı, “Sorunlar, rutin hizmetlerden, sosyal alanlardaki çalışmalara kadar, sadece başarılı bir yönetim anlayışı ile çözülebilir. Hemşerilerimizin desteği ve Allah’ın izniyle belediye başkanı olduğumda, seneye bugünlerde çok daha güçlü bir Afyonkarahisar’dan bahsediyor olacağız. Afyonkarahisar’ın  her bir noktasını hizmetle buluşturacağız. Turizm, kültür, spor, istihdam, ulaşım ve rutin belediyecilik hizmetlerinde önemli adımlar atacağız. Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizden gördüğümüz destek ve ilgi gösteriyor ki, Afyon kararını vermiş, sandık başına gidip değişimden yana oyunu kullanmak için gün sayıyor. Afyonkarahisar İYİ Belediyecilik ile buluşacak. Yeni dönem, Türkiye’de çok sayıda belediyeye örnek olacak heyecanımız var, gençliğimiz var dedik yola çıktık. Size söz veriyorum, bu şehri layık olduğu yönetime kavuşturacağız.  Gün boyu gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnaflarımıza hem hayırlı işler diledik hem de şehrimiz ile ilgili kendileriyle sohbet etme imkânı yakaladık. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Bakmadan Geçme