Afyon, kar mücadelesinde 24 saat hazır

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi'ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.   Afyonkarahisar Valisi Gökmen [&hellip]

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, kar ile mücadeleyi yerinde incelemek üzere Köroğlu Beli’ne gitti

Vatandaşların güvenli yolculuk yapabilmesi amacıyla 24 saat aralıksız görev yapan Ankara Yolu Köroğlu Beli Bakımevini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, ekiplere kolaylıklar dilerken, kar temizleme ve tuzlama çalışmaları konusunda da ekiplerden bilgiler aldı.
“HER TÜRLÜ TEDBİR ALINDI”
Karayolları ekiplerine teşekkür eden Vali Çiçek, “İl genelinde etkili olan kar yağışı sonrası ekiplerimiz de çalışmalarına hız verdi. 24 saat süreyle kesintisiz olarak çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına tüm karayolları personeli büyük bir özveriyle görevlerinin başındalar ve kar temizleme, tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Şuan için herhangi bir sorun yok. Tüm yollarda ulaşım açık ve trafik akışı da devam ediyor. Ayrıca yollarda yaşanabilecek olası sıkıntılar için her türlü tedbiri aldık. Bayat Kaymakamlığımız 24 saat süreyle yolcularımız için sıcak çorba ikramı yapıyor. Olası mağduriyetler için de konaklama imkânları da hazır. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için hepimiz görev başındayız.” dedi.
Vali Gökmen Çiçek daha sonra Orman İşletme Müdürlüğü Köroğlu Beli Orman Tesisini ziyaret ederek, kısa süre önce tadilat gören tesiste verilen hizmetler ve yürütülen çalışmalar konusunda yetkililerden bilgiler aldı.
Vali Gökmen Çiçek’e incelemelerinde Bayat Kaymakamı Ömer Tekeş, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve diğer yetkililer eşlik etti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme