'Afyon Kadın Kültür Evi projesinde tek yürek oldu'

Kadın Kültür Evleri Proje Koordinasyon Yetkilisi Süleyman Dönmez, söz konusu proje için tüm Afyonkarahisar'ın tek yürek olduğunu belirtti   Gün FM'de yayınlanan Kadına Dair programında konuşan Kadın Kültür Evleri Proje Koordinasyon Yetkilisi Süleyman Dönmez, yürütülen çalışmaları anlattı. Dönmez, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek'in öncülüğünde Kadın Kültür Evleri'nde çalışmaların yürütüldüğünü ifade ederek, 'Sayın [&hellip]

Kadın Kültür Evleri Proje Koordinasyon Yetkilisi Süleyman Dönmez,
söz konusu proje için tüm Afyonkarahisar’ın tek yürek olduğunu belirtti

Gün FM’de yayınlanan Kadına Dair programında konuşan Kadın Kültür Evleri Proje Koordinasyon Yetkilisi Süleyman Dönmez, yürütülen çalışmaları anlattı.
Dönmez, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek’in öncülüğünde Kadın Kültür Evleri’nde çalışmaların yürütüldüğünü ifade ederek, “Sayın Valimize ve saygıdeğer hanımefendiye ne kadar teşekkür etsek azdır. Kadın Kültür Evlerimiz açıldığı günden bu yana tüm Afyonkarahisar tek yürek oldu. Herkes üzerine düşeni yerine getirdi. Bugüne kadar Kadın Kültür Evlerimizde yapılan çalışmalara katılan herkese çok teşekkür ederiz. Yine proje ekibimizde emek veren tüm arkadaşlarıma da emekleri için teşekkür ederim. Kadın Kültür Evlerinde kadınlarımızın heyecan ve mutluluğunu gördükçe bizler de çok mutlu oluyoruz. Kadın Kültür Evleri’nin sadece ilimizde değil ülke çapında ses getirdi. Projede emek sahibi olan herkese bu vesile ile çok teşekkür ediyorum.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme