Afyon, İstihdam Seferberliği'ne destek verdi

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu yaptı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliğine Afyon'un çok büyük katkılar verdiğini söyleyen Uslu, 'İl İstihdam kurulu olarak çalışmalarımızla önemli başarıları yakaladık. Afyonumuz, işsizlik olarak en alt seviyelerdeki iller arasındadır. İşsizlikle mücadelede önemli yollar kat ettik. Sayın [&hellip]

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliğine Afyon’un çok büyük katkılar verdiğini söyleyen Uslu, “İl İstihdam kurulu olarak çalışmalarımızla önemli başarıları yakaladık. Afyonumuz, işsizlik olarak en alt seviyelerdeki iller arasındadır. İşsizlikle mücadelede önemli yollar kat ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı istihdam seferberliğine Afyon önemli katkı vermiştir” dedi.

Bakmadan Geçme