Afyon İHK, Cüneyt Çakır’ı ağırladı

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş’in daveti üzerine Afyon’a gelen Türkiye’nin hakemlikteki gururu Cüneyt Çakır, önceki gün akşam hakemlerle bir araya geldi Türkiye’nin dünya çapındaki en önemli hakemi Cüneyt Çakır, Afyonkarahisar’a geldi. Dünya hakemliğinin en üst seviyesi olan ‘Elit’ kategoride yer alan Cüneyt Çakır, Afyonkarahisar bölgesinde görev yapan meslektaşlarıyla bir araya geldi. Güneş’İn davetlİSİ [&hellip]

Afyon İHK, Cüneyt Çakır'ı ağırladı

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş’in daveti üzerine Afyon’a gelen Türkiye’nin hakemlikteki gururu Cüneyt Çakır, önceki gün akşam hakemlerle bir araya geldi

Türkiye’nin dünya çapındaki en önemli hakemi Cüneyt Çakır, Afyonkarahisar’a geldi. Dünya hakemliğinin en üst seviyesi olan ‘Elit’ kategoride yer alan Cüneyt Çakır, Afyonkarahisar bölgesinde görev yapan meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Güneş’İn davetlİSİ olarak geldİ

Cüneyt Çakır, Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş tarafından Afyonkarahisar’a getirildi. Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu, Türkiye’nin dünya çapında en başarılı hakemi olarak gösterilen Cüneyt Çakır’ı genç hakemlerle buluşturdu.

TecrübelerİNİ paylaştı

Dünya çapında başarılarıyla kendinden sıkça söz ettiren FİFA Kokartlı Cüneyt Çakır, tecrübelerini Afyonkarahisarlı hakemlerle paylaştı. Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu’nun davetlisi olarak Afyonkarahisar’a gelen Cüneyt Çakır Afyonkarahisar Korel Termal Otel’de düzenlenen söyleşide hakemlere başarılı olmak için çok çalışmaları gerektiğini kaydetti. Bir hakemin her zaman maça hazır olmak zorunda olduğunu belirten Cüneyt Çakır, “Hakeme şans bir kez gelir. Şans kapıyı çalınca hazır olmak gerekir. Bu şansı iyi kullanamazsanız zirveye tırmanmak mümkün olmaz. Hiç ara vermeden hakemlik için sürekli çalıştım. Bana güvenenleri mahcup etmemek için görev verildiğinde her zaman hazırdım. Hiç bir mazeretim olmadı. Başarıya inandım” dedi. Söyleşi sonrasında Afyonkarahisar Spor Kamuoyu ile hakem ve gözlemcilerle birlikte fotoğraf çektiren başarılı Hakem Cüneyt Çakır hakemlerle yakından ilgilenerek tecrübelerini paylaştı.

Çoban da katıldı

Afyonkarahisar hakemliğinin olağanüstü bir gün yaşadığı günde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da hakem camiasını yalnız bırakmadı. Korel Otel’deki yoğun programına ara veren Başkan Burhanettin Çoban, Hakem Cüneyt Çakır ile bir süre görüşerek uluslar arası platformdaki başarılarından dolayı tebrik etti. Hakem Cüneyt Çakır’ın Avrupa Kupası’ndaki başarılı yönetimlerinin bütün Türk Milleti’ni onurlandırdığını söyleyen Burhanettin Çoban, “Cüneyt Çakır dünya çapında bir hakemimiz. Başarılarının artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bu başarı diğer üst düzey hakemlerimizi etkileyerek domino etkisi ile büyüyecektir. Futbolumuzun sembol isimlerinden biri olan Hakemimiz Cüneyt Çakır’ı Afyonkarahisar Spor Kompleksimizin açılışına davet ettim. Seve seve katılacaklarını belirtti. Cüneyt Çakır’ın Afyonkarahisar’a gelişi Afyonkarahisar hakemliğinde de yeni bir sinerji yaratacaktır” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme