Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon İdman Yurdu Çoban’ı ziyaret etti

Yeni sezonda 2. Lig’de

Yeni sezonda 2. Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Afyon İdman Yurdu Kadın Futbol Takımı’nın yönetim ve teknik ekibi İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu

 

Afyon İdman Yurdu Bayan futbol takımı 2019-2020 sezonunda ilk kez mücadele ettiği 3. Ligde elde ettiği başarıyla 2. Lige terfi etti. Geçen sezon kazanılan başarıda maddi ve manevi desteği bulanan İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’a Kulüp yönetimi ve teknik ekip teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
“DESTEK İÇİN
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Ziyarette konuşan Afyon İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cemalettin Karabıyık; “Sahada başarılı bir grafik çizdik. Ancak saha dışında da gerek maddi gerekse manevi anlamda desteğinizi hissettik. Verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz ve yeni sezonda da desteğinizin devam edeceğine inanıyoruz.” dedi.
“İMKANLARIMIZ
DAHİLİNDE KATKI
SUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban Afyonkara-hisar’ın kadın futbolunda yer almasının spor kültürüne önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyleyerek, sporun her dalında Afyonkarahisar’ın başarılı olmasını arzu ettiğini anlattı. Çoban, “Yerel yöneticiler olarak elimizden gelen katkıyı imkanlarımız dahilinde vermeye çalıştık. Gelecek sezon için de yine imkanlarımız dahilinde katkı sunmaya çalışacağız. Yeni sezonda da başarılı bir Afyon İdman Yurdu Kadın futbol takımı görmek mutluluk verecektir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti