• Haberler
  • Spor
  • 'Afyon ideal kamp yeri' – Kocatepe Gazetesi

'Afyon ideal kamp yeri' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yapılacak olan Zafer Kupası Basketbol Turnuvası'na katılacak olan Türk Telekom Basketbol takımı hem kamp yapıyor hem de yeni sezona hazırlanıyor. Takımın Afyonkarahisar'da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Türk Telekom Basketbol Takımı Baş Antrenörü Gencer Baytimur, 'Afyon'da harika bir kamp dönemi geçiriyoruz. Günde iki antrenmanla hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Kampta bir taraftan salon antrenmanlarıyla hücum ve [&hellip]

Afyonkarahisar’da yapılacak olan Zafer Kupası Basketbol Turnuvası’na katılacak olan Türk Telekom Basketbol takımı hem kamp yapıyor hem de yeni sezona hazırlanıyor. Takımın Afyonkarahisar’da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Türk Telekom Basketbol Takımı Baş Antrenörü Gencer Baytimur, “Afyon’da harika bir kamp dönemi geçiriyoruz. Günde iki antrenmanla hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Kampta bir taraftan salon antrenmanlarıyla hücum ve savunma düzenlerimizi oturtmaya çalışırken diğer taraftan da güç ve kondisyon yüklemesi yapıyoruz. Çok genç tecrübesiz ama potansiyelli bir oyuncu grubuyla çalışıyoruz. Türk Telekom altyapısından yetişen son birkaç sporcudan biri olan kaptan Cevher Özer ile Mehmet Özdoğan, Fatih Cantitiz ve Oğuzhan Sungur haricinde diğer oyuncularımızın neredeyse tamamı genç oyuncular. Oyuncularımın kamptaki istekli çalışmalarından çok memnunum. Yoğun bir programda çalışıyoruz, her antrenman yeni bir düzen ekleyerek gidiyoruz ama oyucularımın gayreti sayesinde çok verimli ilerliyoruz. Teknik ekip ve yönetim olarak da çok uyumlu bir takım olduk. Eksiklerimizin farkında olarak dengeli gitmeye gayret ediyoruz” dedi.
“AFYON KAMP İÇİN EN İDEAL YER”
Ayonkarahisar’ın kap için en ideal yer olduğuna dikkat çeken Teknik Adam Baytimur, “Kamp yeri olarak da Afyon’u seçmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimizi burada bir kez daha gördük. Afyon sezon hazırlık kampı için ideal bir yer, yüksek rakımı, harika havası, mükemmel spor kompleksleri ve otelleriyle sezon öncesi hazırlık kampı için ideal bir yer. Ayrıca Ankara’ya olan yakınlığı da bizim için tercih sebebi oldu. Afyonu’un yakın bir gelecekte sadece yerli değil yabancı takımlar için de bir kamp merkezi haline geleceğine inanıyorum. Bu tesislerin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese özellikle de kampımız süresince bize her türlü kolaylığı ve misafirperverliği gösteren Afyon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Afyon Belediyespor yetkililerine teşekkür ediyorum. Cuma günü Afyon Belediye ve Cumartesi günü de Bursaspor’la oynayacağımız iki hazırlık maçının ardından çalışmalarımıza Ankara’da devam edeceğiz” ifadesine yer verdi.  (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme