• Haberler
  • Gündem
  • 'Afyon için ne söz verdiysek, bir fazlasını yapma gayretindeyiz'

'Afyon için ne söz verdiysek, bir fazlasını yapma gayretindeyiz'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, ilçelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Sahayı bilmeden, vatandaşla temas etmeden, gönüllere girmenin mümkün olmadığını söyleyen Özkaya, “Şehrimiz için ne söz verdiysek bir fazlasını yapmanın gayretindeyiz” dedi

Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde incelemelerde bulundu. Dazkırı, Başmakçı, Kızılören, Dinar, Bayat ilçeleri ile Afyonkarahisar merkezde AK Parti teşkilatları ile bir araya gelen Milletvekili Özkaya daha sonra vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek belediye ve kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

Haber

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ, GENÇLERLE ÇAY SOHBETİNDE BULUŞTU

Afyonkarahisar merkezde halk gününde vatandaşlarla buluşan Özkaya, Taş Medrese’de gençler ile çay sohbeti gerçekleştirdi. Sahayı bilmeden, vatandaşla temas etmeden, gönüllere girmenin asla mümkün olmadığını kaydeden Özkaya, “AK Parti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 22 yıldır vatandaşımız ile arasındaki gönül bağını her zaman korumuştur. Bizlerde her zaman vatandaşlarımızın yanında oluyor, merkez ve ilçelerimizde devam eden yatırım ve projeleri de bizzat yerinde görerek, gördüğümüz sorunların çözümü için girişimlerde bulunuyoruz. Şehrimizin her alanda ileriye taşınması gayesi ile takip ettiğimiz yatırımların hayata geçmesi, vatandaşlarımızın duasına mazhar olmak bizleri mutlu ediyor. Milletimizin emrinde sayısız eser ve hizmeti şehrimize kazandırmaktan son derece mutluyuz. Şehrimiz için ne söz verdiysek bir fazlasını yapmanın gayretindeyiz. Seçim döneminde söylediğimiz gibi Afyonkarahisar için, az laf, çok iş.” dedi.

Haber

“ÇÖZÜM ADRESİ DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE AK PARTİ”

Emekli vatandaşların maaşları hakkındaki taleplerini ilgili makamlara ileteceğini belirten Özkaya, “AK Parti kadroları olarak yılın her döneminde sadece seçimde değil, 12 ay 365 gün vatandaşlarımızın yanındayız. Çiftçilerimizin, esnafımızın, çalışanlarımızın ne sorunu varsa çözüm adresi dün olduğu gibi bugünde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde olduğu müddetçe aşamayacağı engel, çözemeyeceği problem yoktur.” şeklinde konuştu.

Haber

Milletvekili Özkaya’ya ziyaretlerinde; AK Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile partililer eşlik etti.

Bakmadan Geçme