Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon İçin Çok Önemli Ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı liderliğinde bir heyet, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr.Hasan Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti.

PROJELER İSTİŞARE EDİLDİ

Ziyarette Afyonkarahisar heyetinin Afyonkarahisar’da planlanan ve devam eden projelerle ilgili istişarede ve değerlendirmede bulunduğu belirtildi. Afyonkarahisar’da “Yeşil OSB” olarak planlanan Merkez 2’nci Organize Sanayi Bölgesi ile şehre büyük bir hamle yaptıracak olan Sağlık Endüstri Bölgesi konusunda çalışmalar sürdürülüyor.

ÖZEL BİR HEDİYE

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyon heyetinin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaretinde Valilik himayelerinde bastırılan Afyonkarahisar’ın Kahraman Şehitleri kitabını Bakan Kacır’a takdim etti.

Afyon İçin Çok Önemli Ziyaret