Afyon, Hollanda'da Tanıtılacak

Afyonkarahisar, Hollanda'nın Breda şehrinde 27-29 Eylül 2024 tarihinde düzenlenecek fuarda temsil edilecek.

Hollanda’nın Breda şehrinde düzenlenecek olan Fuarım Organizasyonu’na Afyonkarahisarlı gurbetçi iş adamları tarafından Afyonkarahisar Valiliği’ne davet geldi. 

27-29 Eylül 2024 tarihlerinde Hollanda’nın Breda şehrinde düzenlenecek olan FuarımOrganizasyonu’nda, Afyonkarahisarlı gurbetçi iş adamları Afyonkarahisar Valiliği’ni davet etti.
Termal alanında dünyada 7’inci, Avrupa’da 1’inci olan; gastronomi, tarih, kültür, mermer, doğa ve zaferlerin şehri Afyonkarahisar, Hollanda’nın Breda şehrinde tanıtımı gerçekleştirilecek. Afyonkarahisar Valiliği adına tanıtım standı Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından açılacak. Bu stant, Afyonkarahisar’ın tanıtılması yönünde kültürel faaliyetler sunacak.

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden yapılan “Gurbetçilerimizi yanlarında Avrupalı dostlarıyla sevdikleriyle fuardaki standımıza bekler, en kısa sürede ilimizin şifalı sularıyla buluşmanızı ve UNESCO tescilli gastronomi şehri ünvanı ile yemek lezzetlerimizi tatmak için tarih ve zafer şehrimize bekleriz...” denildi.

Bakmadan Geçme