Afyon heyeti, Win Eurasia Fuarı'nı ziyaret edecek

Bu yıl 22'incisi düzenlenen WIN Eurasia Metalworking, Metalworking Eurasia, Surface Treatment Eurasia ve Welding Eurasia fuarlarını bir araya getirecek. Ziyaretçiler, birbiriyle doğrudan ilişkili 3 fuarın sinerjisi ile sac işleme teknoloji zincirinin tamamına tek bir çatı altında ulaşma şansı elde edecek. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyon Girişimci Sanayiciler Derneği heyetleri de  fuarı ziyaret edecek.Ekonomi [&hellip]

Bu yıl 22’incisi düzenlenen WIN Eurasia Metalworking, Metalworking Eurasia, Surface Treatment Eurasia ve Welding Eurasia fuarlarını bir araya getirecek. Ziyaretçiler, birbiriyle doğrudan ilişkili 3 fuarın sinerjisi ile sac işleme teknoloji zincirinin tamamına tek bir çatı altında ulaşma şansı elde edecek. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyon Girişimci Sanayiciler Derneği heyetleri de  fuarı ziyaret edecek.
Ekonomi Bakanlığı desteği ile sürdürülen Uluslararası Alım Heyeti programı kapsamında BAE, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Filistin, Güney Afrika, Gürcistan, Hindistan, Irak, İsrail, Kosova, Lübnan, Mısır, Moldova, Pakistan, Umman, Ürdün, Sudan, Suudi Arabistan ve Tunus, Yunanistan olmak üzere 22 ülkeden satın almacı gruplar ağırlanacak. Ayrıca, davetli editör grubu kapsamında İngiltere ve Slovenya’dan editörler de fuarı ziyaret edecek.

Bakmadan Geçme