• Haberler
  • Gündem
  • ­Afyon heyeti, Ordu’yu inceledi – Kocatepe Gazetesi

­Afyon heyeti, Ordu’yu inceledi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, beraberinde Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, AFSİAD yönetim kurulu üyeleri Metin İplikçioğlu, Akif İşbilir, Kamil Ayvalı, Ömer Aktan ile işadamları Şuayp Demirel, Şükrü Genelioğlu, Haydar Kaya ve Bilal Şenel'den oluşan Afyonkarahisar heyeti, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.Afyonkarahisar heyetini Ordu'da görmekten dolayı çok mutlu olduğunu [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, beraberinde Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, AFSİAD yönetim kurulu üyeleri Metin İplikçioğlu, Akif İşbilir, Kamil Ayvalı, Ömer Aktan ile işadamları Şuayp Demirel, Şükrü Genelioğlu, Haydar Kaya ve Bilal Şenel’den oluşan Afyonkarahisar heyeti, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Afyonkarahisar heyetini Ordu’da görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, “2011-2014 yılları arasında yaklaşık 3,5 yıl görev yaptığım Afyonkarahisar’dan ilimize gelerek bizleri ziyaret eden ve misafirimiz olan çok değerli Belediye Başkanımıza, AFSİAD Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine ve işadamlarımıza Ordu’ya hoş geldiniz diyorum. Değerli konuklarımızı Ordu’da görmekten, onları Ordu’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Afyonkarahisar’da kendileriyle çok yakın çalıştık. Güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olduk. Bu haftasonu kendilerini Ordu’da misafir edeceğiz. Ordu’nun güzelliklerini kendilerine göstereceğiz. Her mevsim başka bir güzelliği yaşatan Ordu’nun kış güzelliğini kendilerine yaşatacağız” dedi.
Karadeniz’in güzel şehri Ordu’da bulunmaktan ve Vali İrfan Balkanlıoğlu ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk yaşadıklarını ifade eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Afyonkarahisar’da 3,5 yıl birlikte uyum içerisinde çalıştığımız sayın valimizi yeni görev yerinde ziyaret etmek istedik. Bu vesileyle Karadeniz’in güzel şehri Ordu’da bir haftasonu tatilimizi geçirmek istedik. 3,5 yıl boyunca Afyonkarahisar’ın gelişmesi, kalkınması için yoğun çaba harcayan sayın valimizin Ordu’nun gelişmesi ve kalkınması için de güzel projeler ve çalışmalar yürüttüğünü yakinen takip ediyoruz. Ordu’nun turizm yönünden gelişmesi için yoğun bir tanıtım faaliyeti yürüttüklerini görüyoruz. Bizler de gerçekten çok güzel olan bu şehirde 2 gün boyunca sayın valimizin misafiri olacağız. Kendilerine bizleri Ordu’da ağırladığı için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.    
Çoban, Ordu’da Akıllı Kavşak Sistemi ile Sarayburnu Camii ve Boztepe’deki teleferik sistemini inceledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme