Afyon, hayat dolu bir kent

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Afyonkarahisar'ın termal ve sağlık alanlarında öne çıktığını söyledi Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Afyonkarahisar'ı ziyaret etti. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül'ü ziyaret eden Ulusoy, Afyonkarahisar'ın son derece önemli bir kent olduğunu belirtti. SAĞLIKLI YAŞAM VE YAŞLANMATermal ve sağlık [&hellip]

Afyon, hayat dolu bir kent

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Afyonkarahisar’ın termal ve sağlık alanlarında öne çıktığını söyledi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Afyonkarahisar’ı ziyaret etti. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül’ü ziyaret eden Ulusoy, Afyonkarahisar’ın son derece önemli bir kent olduğunu belirtti.
SAĞLIKLI YAŞAM VE YAŞLANMA
Termal ve sağlık alanında gelişmelerin yaşandığını söyleyen Ulusoy, “Turizm yalnız bir yerden alıp bir yere götürmek değil. Çeşit üzerine çeşit koyarsanız. Ekmekten una kadar birçok madde buradan geliyor. Biz ülkemiz için fedakârlık yapıyoruz. Bu bölge, sağlık ve termal turizminde bizi marka yapacak bir bölgedeyiz. Afyon’un yiyeceğinden giyeceğine kadar mütevazi olamaz. Burası hayat dolu bir kent. Bu hayat dolu kent, sağlıklı yaşama ve sağlıklı yaşlanmanın yolunun geçtiği yer olacak” dedi.
AFYON, YİYECEK AMBARI
Afyonkarahisar’ın vefalı bir kent olduğunu vurgulayan Ulusoy, “7-8 kişiye yaptığımız toplantıdan Ticaret ve Sanayi Odamızın güzel bir salonunda, Türkiye’de nereden nereye geldiğini görmekteyiz, vefalı bir kentteyiz. Çok değerli evlatların yetiştiği, İstiklal Savaşı’nda önemli bir yeri olan Afyonkarahisar’da turizmin gelişmesini sağlamak, gençlere istihdam oluşturmak bizim görevimiz. Her şeyin bir anda olması mümkün değil. Sağlıkta ve termal turizimde yurtdışındaki bölgeler, yıllardır çalışarak bir yere gelmişler. Afyonkarahisar ise 5-6 yıldır bu sektörde. Yiyecek ambarının Afyon’da olduğunu, insanın hoşgörüsünün çok olduğunu biliyorum” diye konuştu.
UZLAŞMA VE ANLAYIŞ GEREK
Ekonominin uzlaşma ile büyüyeceğini söyleyen Ulusoy, şöyle devam etti:
“Kent, uluslararası areneda, bölgeye örnek olacak. Sabırlı olmak lazım, arkadaşlarımızın bu dertleri bize aksettirmeleri gerekir. İstiklal Savaşı’nda birlikte mücadele edenlerin turizmin ve ekonominin gelişmesi için de birlikte çalışması gerekiyor. Herkesin birbirini anlayışla karşılaması lazım. Olgunluğun vereceği hareket, bizi birbirimize kenetler. Turizm sektörünün kavgadan uzak durması lazım.”
Murat ARISOY

Bakmadan Geçme