Afyon güzel örnek – Kocatepe Gazetesi

CHP Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan ve Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, ATSO'da Kadın Girişimciler Kurulu üyelerini ziyaret etti.Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berna Göçmen Tokman, CHP Milletvekillerinin ziyaretiyle kendilerini onore ettiğini belirtti. CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, ATSO Kadın Girişimciler Kurulu faaliyetlerini takip ettiğini, kurulun iyi çalışmalarının daha da iyi olacağı [&hellip]

CHP Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan ve Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, ATSO’da Kadın Girişimciler Kurulu üyelerini ziyaret etti.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berna Göçmen Tokman, CHP Milletvekillerinin ziyaretiyle kendilerini onore ettiğini belirtti. CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, ATSO Kadın Girişimciler Kurulu faaliyetlerini takip ettiğini, kurulun iyi çalışmalarının daha da iyi olacağı düşüncesinde olduğunu belirtti. Kurul Başkanı Tokman,  kadın-erkek ayırımı yapmadan üretken, dinamik şekilde güzel günlere ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Afyonkarahisar ziyaretinde ilde ki kadınların başarılı çalışmalarını görmekten son derece mutlu olduğunu kaydeden CHP Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan, iş hayatında ve siyasette Afyonkarahisar’ın güzel bir örnek olduğunu dile getirdi. Bilgehan, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ın başkentte kadınları ve tüm seçmenleri en iyi şekilde temsil ettiğini sözlerine ekledi. Ziyarette; CHP İl Başkanı Mehmet Kemal Demirkırkan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen, partililer yer aldı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme