Afyon, Girişimciler'e ev sahipliği yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu Aydın, Denizli, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak Genç Girişimciler Kurulu Başkanları ve İcra Komitesi üyelerini ağırladı Organizasyon kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda toplanarak ATSO Hizmet Binası gezdirildi ve daha sonra ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'e ziyaret gerçekleştirildi. Programın devamında Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nın ev [&hellip]

Afyon, Girişimciler’e ev sahipliği yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu Aydın, Denizli, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak Genç Girişimciler Kurulu Başkanları ve İcra Komitesi üyelerini ağırladı

Organizasyon kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplanarak ATSO Hizmet Binası gezdirildi ve daha sonra ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e ziyaret gerçekleştirildi. Programın devamında Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde öğle yemeği verildi. Yemekten sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar il ve ilçe Oda ve Borsaları ve TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu işbirliği ile AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde “Afyonkarahisar Girişimcilik ve İnovasyon Sempozyumu” düzenlendi. Sempozyumun açılış konuşmasını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hasan Mert Özdeğirmenci yaptı. Daha sonra Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser girişimcilik ve inovasyonun öneminden bahsetti.
Serteser’in konuşmasından sonra AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım konuşmasını yaparak özel sektör ve girişimciliğin önemine değindi.
Sempozyum sonrasında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda Genç Girişimciler Ege İlleri Bölge toplantısı yapılarak kurulların işleyişi, yürütülen çalışmalar ve ileride yapılabilecek ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrasında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde konuklara akşam yemeği verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme