Afyon Gaz'ın yeni binası törenle açıldı

AKSA Afyon Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. yeni hizmet merkezi açılış töreni dün Cuma namazına müteakip yapıldı Afyon Doğal Gaz Osmangazi mahallesi Cahar Dudayev Caddesi No. 2 Hamm Bulvarı üzerinde bulunan yeni mekanında hizmetlerini sürdürüyor.DOĞAL GAZIN43 BİN ABONESİ VARAKSA Doğalgaz Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Murat Ceran, açılış öncesi Kocatepe Gazetesi muhabirine bilgiler verdi. Afyonkarahisar’ın 2007 yılında [&hellip]

Afyon Gaz’ın yeni binası törenle açıldı

AKSA Afyon Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. yeni hizmet merkezi açılış töreni dün Cuma namazına müteakip yapıldı

Afyon Doğal Gaz Osmangazi mahallesi Cahar Dudayev Caddesi No. 2 Hamm Bulvarı üzerinde bulunan yeni mekanında hizmetlerini sürdürüyor.
DOĞAL GAZIN
43 BİN ABONESİ VAR
AKSA Doğalgaz Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Murat Ceran, açılış öncesi Kocatepe Gazetesi muhabirine bilgiler verdi. Afyonkarahisar’ın 2007 yılında doğal gaz ile tanıştığını belirten Ceran; “Afyonkarahisar’da AKSA Doğal Gaz olarak büyük yatırımlarla bugünlere geldik. İl merkezi Bolvadin, Çay ve Dinar’da dahil olmak üzere 43 bin aboneye ulaştık. Bu kapsamda artan abone sayımıza abonelerimize daha iyi hizmet verebilmek için daha ferah ve geniş bir ortam hazırlama düşüncesi ile yola çıktık. Güzel bir mekana sahip olduk. Afyonumuza, vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza hayırlı olsun.” dedi. Şirketin yeni hizmet binasının kira olduğu, şu anda il merkezinde 35 çalışan ile hizmetler sürdürülürken, ilçelerde dahil edildiğinde 55 personel çalışıyor.
ABONELERE ÖDEME
ALTERNATİFİ ÇOK
Doğal gaz abonelerine ödeme alternatifi olarak çeşitli seçeneklerin sunulduğunu belirten Bölge Müdürü Murat Ceran, çeşitli bankalar ve PTT Şubelerinde hem otomatik ödeme talimatı verilebileceğini hem de gişelerden yararlanılabileceğini vurguladı. Ceran şöyle konuştu: “Afyon Gaz gişelerinden de abone fatura tahsilatları yapılıyor. Ama burada asıl amacımız abonelik ve sözleşme işlemlerinin yaptırılmasıdır. Yeni hizmet binamıza ulaşımda herhangi bir sıkıntı yok. Hastane ve üniversitenin toplu taşıtları yeni hizmet binamıza ulaşmak mümkün. Şehir girişinde ferah mekanda hizmetlerimiz sürecek.”
DOĞAL GAZ KULLANIMI
YAYGINLAŞMALI
Açılış töreninin ilk konuşmasını AKSA Doğalgaz Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Murat Ceran yaptı. Ceran, doğal gaz yatırımında il genelinde 65 kilometre çelik hat, lisans alanında ise 400 kilometreye yakın polietilen hattı ve bin 200 kilometre servis hattı ile yaklaşık 660 kilometrelik yatırıma ulaştıklarını söyledi. Ceran şu ifadeleri kullandı: “Bu yatırımlarımızla Afyon lisan alanımızda 67 bin 500 tane konutun önüne doğal gaz ulaştırmış bulunuyoruz. Ancak şu anda il genelinde 42 bin 500 tane aboneye sahibiz. Ulaştığımız potansiyelden 25 bin daire henüz doğal gazla tanışmadı beklemede. Konforlu bir yakıt olan doğal gazı ve ilimizde yaşayan yoğun hava kirliliğini engellemek amacıyla Çevre Şehircilik Müdürlüğü, Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızın önderliğinde geçen yıl başlatılan çalışmalar bu yıl yoğun şekilde devam ediyor. Doğal gaz kullanımı artışının hava kirliliğini önleme de en büyük etken olarak görüyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı bir kez daha doğal gaz kullanımına teşvik ediyoruz.”
YATIRIM NOKTALARINI
FİRMA BELİRLİYOR
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bölge müdürlüğünün yeni hizmet binasının hem il merkezi hem de doğal gaz hizmeti alan ilçeler için hayırlı olmasını diledi. Çoban, ilerleyen zamanda doğal gaz hizmeti sunulacak olan ilçeler içinde yeni hizmet binasının bir üs olmasını diledi. Sekiz yıldır verilen doğal gaz hizmetinin bir şehir için son derece önem taşıdığını belirten Çoban, ilerleyen yıllarda doğal gaz olmayan yerlerin bu hizmete kavuşmalarını temenni etti. Çoban; “AKSA doğal gaz firması EPDK’dan ihale ile bu işi almış güzel bir firmadır. Ancak Belediye veya başka bir resmi kurumla yatırımlar planlama durumu yoktur. Bizim şuraya girin buraya girmeyin gibi bir planlama yapmamız mümkün değil. Bunu bilmeyenler bize veya Vali Beye giderek doğal gazın neden falan sokağa girip girmediği şeklinde soru soruyorlar. Ama bizler firmaya firmada bizlere elden geldiğince birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yeni hizmet binası hayırlı olsun.” diye konuştu.
KURDELE DUALARLA KESİLDİ
İl Mütfü Yardımcısının yaptırdığı duanın ardından Afyon Gaz Şirketinin yeni hizmet binası kurdelesini Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKSA Doğalgaz Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Murat Ceran birlikte kestiler. Açılış törenine; Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bazı daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldılar. Açılış töreninde Belediye Mehteranı tarafından konser verildi. >> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme