Afyon, fuarcılıkta Hannover gibi olacak

Afyonkarahisar Hayvancılık ve Et Teknolojileri Çiftlik Ekipmanları Canlı Hayvan Irkları Fuarı, 13-14-15-16 Eylül’de Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nın inşa ettirdiği Canlı Hayvan Borsası’nda gerçekleştirilecek. Fuar’ın birinci danışma toplantısı dün NG Güral Afyon Otel’de düzenlendi.PROTOKOL ÜYELERİ KATILDIToplantıya Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Cafer Sarılı, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler [&hellip]

Afyonkarahisar Hayvancılık ve Et Teknolojileri Çiftlik Ekipmanları Canlı Hayvan Irkları Fuarı, 13-14-15-16 Eylül’de Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nın inşa ettirdiği Canlı Hayvan Borsası’nda gerçekleştirilecek. Fuar’ın birinci danışma toplantısı dün NG Güral Afyon Otel’de düzenlendi.
PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI
Toplantıya Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Cafer Sarılı, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ve Fuar’ın organizatörü Elit Fuar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi katıldı.
GÖRÜŞLER BELİRTİLDİ
Afyonkarahisar Hayvancılık ve Et Teknolojileri Çiftlik Ekipmanları Canlı Hayvan Irkları Fuarı’nın nasıl şekillenmesi gerektiğine ilişkin görüşlerin ortaya konulduğu toplantıda, Afyonkarahisar’ın, Almanya’nın fuarları ile ünlü Hannover kenti gibi fuarlar merkezi olabileceği vurgulandı.
TÜRKİYE’DE BİR İLK
Heyet, toplantıdan önce Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından inşa ettirilen Canlı Hayvan Borsası’nı ziyaret etti. Ziyarette Canlı Hayvan Borsası’nın Türkiye’de bir ilk olduğu vurgulandı.
TOPLANTININ AYRINTILARI YARIN GAZETENİZ KOCATEPE’DE

Bakmadan Geçme