• Haberler
  • Genel
  • Afyon Festivali tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Festivali tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’nin açılışı için özel düzenlenen Afyon Yaz Futbol Festivali oynanan 4 maçın ardından tamamlandı Afyonkarahisar’da yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük Spor Kompleksi’nin açılışı için özel düzenlenen Afyon Yaz Futbol Festivali yapılan 4 maçın ardından tamamlandı. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden olan Fenerbahçe, Türkiye’nin beklenmedik bir şekilde transfer atağını yapan Antalyaspor, Yunanistan son şampiyonu [&hellip]

Afyon Festivali tamamlandı

Yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’nin açılışı için özel düzenlenen Afyon Yaz Futbol Festivali oynanan 4 maçın ardından tamamlandı

Afyonkarahisar’da yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük Spor Kompleksi’nin açılışı için özel düzenlenen Afyon Yaz Futbol Festivali yapılan 4 maçın ardından tamamlandı. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden olan Fenerbahçe, Türkiye’nin beklenmedik bir şekilde transfer atağını yapan Antalyaspor, Yunanistan son şampiyonu Olympiacos, Fransa’nın en büyük kulüpleri arasında olan Marseille gibi takımların katıldığı Afyon Yaz Futbol Festivali tamamlandı.
İLK MAÇ FENERBAHÇE’NİN
Festivalin ve Spor Kompleksi’nin ilk maçında Fenerbahçe ile Olympiacos karşı karşıya geldi. İlk yarısını 2-1’le Fenerbahçe’nin önde tamamladığı maçın ikinci yarısında da 3-2’ye ulaşan Fenerbahçe ilk maçı kazandı.
MARSEİLLE DE BOYUN EĞDİ
Festivalin ikinci maçında Fenerbahçe ile Marselle karşılaştı. İlk yarıda 2-0’lık farkı yakalayan Fenerbahçe ikinci yarı da genç Uygar Mert Zeybek’in ayağından bir gol daha buldu. 3-0’la devam eden maçın 68. dakikasında Marseille Thauvin’le bir gol buldu ve maç Fenerbahçe’nin 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
ANTALYA YUNANLARLA
BERABERE KALDI
Festivalin 3. maçında Yunanistan’ın son şampiyonu Olympiacos’la Antalyaspor karşılaştı. İlk yarısı 0-0’la tamamlanan maçın ikinci yarısında da iki ekip sonuca etki edemedi ve karşılama 0-0 tamamlandı.
MARSEİLLE FARKLI GALİP
Festivalin 4. maçında Fransa’nın büyük kulüpleri arasında olan Marseille ile Antalyaspor karşılaştı. Marseille’nin ilk yarıda bulduğu 3 gol farkı yakalamasını sağladı. İkinci yarıda hem Antalya hem de Marseille 2’şer gol buldu. Maçın sonunda ise Marseille 5-2’yle maçı kazandı.
Fenerbahçe, oynadığı Marseille maçının ardından Afyonkarahisar’dan ayrıldı. Olympiacos Antalyaspor maçının ardından Afyonkarahisar’dan ayrılırken Marseille de Antalyaspor maçının ardından Afyonkarahisar’dan ayrıldı. Hazırlanan program çercevisinde Afyonkarahisar kampına devam eden Antalyaspor’un ise 3 Ağustos’ta Afyonkarahisar’dan ayrılması planlanıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme