• Haberler
  • Genel
  • Afyon-Eskişehir işbirliği gelişecek – Kocatepe Gazetesi

Afyon-Eskişehir işbirliği gelişecek – Kocatepe Gazetesi

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Afyonkarahisar ile işbirliklerinin gelişeceğini belirtti Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güler, Yönetim Kurulu ile birlikte Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretlerinin başka sebepleri de olduğunu belirten Güler: 'Burada aynı zamanda birtakım bölgesel işbirliklerini konuşuyoruz. Aynı zamanda kurumlar arası işbirliklerini konuşuyoruz. Bizler için bundan sonraki süreçte [&hellip]

Afyon-Eskişehir işbirliği gelişecek

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Afyonkarahisar ile işbirliklerinin gelişeceğini belirtti

Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güler, Yönetim Kurulu ile birlikte Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretlerinin başka sebepleri de olduğunu belirten Güler: “Burada aynı zamanda birtakım bölgesel işbirliklerini konuşuyoruz. Aynı zamanda kurumlar arası işbirliklerini konuşuyoruz. Bizler için bundan sonraki süreçte ve yeni görev dönemimizde en çok ilgi duyduğumuz konulardan bir tanesi de, bölgemizdeki iller ile işbirliğini geliştirme konusudur. Sayın Başkanımız sağolsun yönetim kurulu ile birlikte sabah bizi karşıladı. Kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Odaya yakışan çok güzel bir tesis ortaya çıkarmışlar. Bu tesisi burada gezme ve görme şansımız oldu. Bundan sonraki süreçte de işbirliğimizi daha da yüksek seviyelere çıkartmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “ETO Eski Başkanı Harun Karacan’ın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasıyla birlikte Eskişehir Ticaret Odası’na Metin Bey Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Öncelikle bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Eskişehir ticaret odası hakikaten çalışkan bir ticaret odasıdır. Eskişehir Ticaret Odamız, ben Ticaret Odası’nda görev yapmaya başladığım günden beri örnek aldığım odalardan biridir. Çok aktif bir görev fakat Metin Başkanımız bu tür görevlere alışık ve çalışkan bir başkan. Bu aktifliğe ayak uyduracağına ve daha fazlasını yapacağına kesinlikle eminim” cümlelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme