• Haberler
  • Gündem
  • Afyon ekibi enkazdan bulunan bir çanta altını sahibine teslim etti

Afyon ekibi enkazdan bulunan bir çanta altını sahibine teslim etti

Deprem bölgesinden ulaşan yağma görüntülerinin aksine Afyonkarahisarlı görevliler herkese insanlık deri vardiler. Adıyaman’daki afet bölgesinde enkaz kaldırma görevinde bulunan Afyonkarahisarlı kamyon şoförü Gökhan Beypazarı enkazda bulduğu bir çanta dolusu altını sahibini bularak teslim etti. Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekipleri depremin vurduğu Adıyaman'da enkaz çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında görev alan Afyonlu kamyon şoförü Gökhan [&hellip]

Haber

Deprem bölgesinden ulaşan yağma görüntülerinin aksine Afyonkarahisarlı görevliler herkese insanlık deri vardiler.

Adıyaman’daki afet bölgesinde enkaz kaldırma görevinde bulunan Afyonkarahisarlı kamyon şoförü Gökhan Beypazarı enkazda bulduğu bir çanta dolusu altını sahibini bularak teslim etti.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekipleri depremin vurduğu Adıyaman’da enkaz çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında görev alan Afyonlu kamyon şoförü Gökhan Beypazarı, içerisinde 60 ata lira ve 20 gram bileziğin olduğu yaklaşık 500 bin liralık ziynet eşyasının bulunduğu çantayı buldu. İl Özel İdaresi ekipleri Gökhan Beypazarı’nın bulduğu bu çantayı sahibine teslim etti.

Altın dolu çantayı bulan ekipler çantayı teslim ederken “3 günlük yoğun çalışmamız sonrasında Sedat abimizin çocuklarının geleceği olan emanetini kendisine teslim ediyor. Allah böyle acılar bir daha yaşatmasın.” şeklinde konuştu.

Sedat isimli ziynet eşyalarının sahibi olan vatandaş ise, “Afyon İl Özel İdaresi’ne minnettarım. Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme