• Haberler
  • Genel
  • Afyon, elbirliğiyle kalkınacak – Kocatepe Gazetesi

Afyon, elbirliğiyle kalkınacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentte elbirliğiyle kalkınma sağlanacağını söyledi Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor. Vali Güner'i, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve İşadamı Nafi Güral, Dershaneler Birliği Başkanı ve Batı Dershanesi kurucusu Önder Artuk, Uğur Dershanesi kurucusu Abdullah Taş ve Birey Dershanesi kurucusu Mehmet Polat, İnşaat Mühendisleri Odası İl [&hellip]

Afyon, elbirliğiyle kalkınacak

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentte elbirliğiyle kalkınma sağlanacağını söyledi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e “hayırlı olsun” ziyaretleri sürüyor.
Vali Güner’i, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve İşadamı Nafi Güral, Dershaneler Birliği Başkanı ve Batı Dershanesi kurucusu Önder Artuk, Uğur Dershanesi kurucusu Abdullah Taş ve Birey Dershanesi kurucusu Mehmet Polat, İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Sinan Millik ile Elektrik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Çetin İnce, Afyon Frig Fotoğrafçılık Dernek Başkanı Murat Özçelik, İşsizler Derneği Başkanı Hasan Kaya, Afyonkarahisar Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Yasin Koçer, Türk Ocakları Derneği Başkanı Doç. Dr. Yavuz Osman Birdane ziyaret etti.
DOĞRUYU YAKALAMAK
İÇİN ÇALIŞMA YAPILIYOR
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’a geleli çok kısa bir zaman olduğunu belirterek, Afyonkarahisar’ı tarih, kültür, ticaret, doğal kaynaklar, tarım ve birçok alanda analiz ettiğini, tüm bu konular hakkında gerçekçi bir araştırma yaptığını, iyinin daha iyisi olması mantığı içerisinde daha iyi ve daha doğruyu yakalamak adına her alanda birçok çalışmalar yaptığını söyledi.
ORTAK PAYDADA BULUŞULACAK
Halka faydalı işlerde bulunmak, halka hizmet etmek ve halkın her türlü sıkıntısına çare olmak için Afyonkarahisar Valisi olduğunun altını çizen Vali Hakan Yusuf Güner, bu gayret ve çabada her kurum ve kuruluşun yanında olması gerektiğini, birlikten kuvvet ve rahmet doğacağı düşüncesiyle, vatandaşı, çalışanı, işvereni, yöneticisi, basıncısı, kurum yetkilileri, sivil toplum temsilcileri ve tüm Afyonkarahisar’lıların ortak paydada bir ve beraber olması gerektiğini belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme