Afyon ekiplerinin grupları belli oldu

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Afyonkarahisarspor, Emirdağspor ve İscehisarspor’un grupları belli oldu Türkiye’nin en üst amatör futbol ligi olan Bölgesel Amatör Lig’de, 2012-2013 sezonunda toplam 160 takım 11 grupta mücadele edecek. BAL’da 6 grup 15 takımdan, 5 grup ise 14 takımdan oluşuyor. BAL’da 13 takımla temsil edilen İstanbul 3 grupta, 6 takımla temsil edilen İzmir [&hellip]

Afyon ekiplerinin grupları belli oldu

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Afyonkarahisarspor, Emirdağspor ve İscehisarspor’un grupları belli oldu

Türkiye’nin en üst amatör futbol ligi olan Bölgesel Amatör Lig’de, 2012-2013 sezonunda toplam 160 takım 11 grupta mücadele edecek. BAL’da 6 grup 15 takımdan, 5 grup ise 14 takımdan oluşuyor. BAL’da 13 takımla temsil edilen İstanbul 3 grupta, 6 takımla temsil edilen İzmir ve 5 takımla temsil edilen Trabzon 2 ayrı grupta temsil edilecek. İstanbul, İzmir ve Trabzon takımları hangi grupta temsil edileceklerinin kurasını kendi illerinde çekecekler. Bölgesel Amatör Lig’de gruplarında birinci olan 11 takım Spor Toto 3. Lige çıkmaya hak kazanırken, son iki sırayı alan takımlar ise küme düşecek. 2012-2013 sezonu fikstür çekimi ve müsabakaların başlama tarihi, takımların saha denetimlerinin tamamlanması sonrası açıklanacak.
Afyon takımları 8. Grup’ta
Afyonkarahisar’ı bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek ekipler de 8’inci Grup’ta mücadele edecek. Bu grupta da İzmir, Afyon, Aydın, Manisa Uşak olmak üzere 5 ilden 14 takım yer alacak. Spor Toto 3.Lig’de istenileni veremeyip bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Afyonkarahisarspor’un ve Emirdağspor ile İscehisarspor’un muhtemel rakipleri de belli oldu. Buna göre; Sökespor (Aydın), Didim Belediyespor (Aydın), Çine Madranspor (Aydın) Manisa İl Özel İdare, Manisa Belediyespor, Salihli Belediyespor (Manisa), İzmirspor, Bozyaka Yeşiltepe (İzmir), Çiğli Belediyespor (İzmir), Fahrettin Altay (İzmir), İzmir İl Özel İdare, Yeşilova (İzmir), Uşak Belediyespor, Uşak İl Özel İdarespor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme