Afyon Eğitim Vakfı'nda nöbet değişikliği

Afyon Eğitim Vakfı'nın 29'uncu Olağan Genel Kurulu, Türk Eğitim Derneği Afyon Koleji'nde gerçekleştirildi. Genel Kurul'da, Vakıf'ın 17 yıldır başkanlığını sürdüren işadamı Şükrü Koçoğlu, eğitimde bayrak yarışını Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'e devretti Afyon Eğitim Vakfı'nın 29'uncu Olağan Genel Kurulu, Türk Eğitim Derneği Afyon Koleji'nde düzenlendi. Afyon Eğitim Vakfı'nın Olağan Genel [&hellip]

Afyon Eğitim Vakfı’nda nöbet değişikliği

Afyon Eğitim Vakfı’nın 29’uncu Olağan Genel Kurulu, Türk Eğitim Derneği Afyon Koleji’nde gerçekleştirildi. Genel Kurul’da, Vakıf’ın 17 yıldır başkanlığını sürdüren işadamı Şükrü Koçoğlu, eğitimde bayrak yarışını Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e devretti

Afyon Eğitim Vakfı’nın 29’uncu Olağan Genel Kurulu, Türk Eğitim Derneği Afyon Koleji’nde düzenlendi. Afyon Eğitim Vakfı’nın Olağan Genel Kurulu’na Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve hayırsever işadamları katıldı.
İŞLETİM HAKKI PARK HASTANESİ’NDE
Afyon Eğitim Vakfı’nın 29’uncu Olağan Genel Kurulu’nda Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile işadamları Yavuz Kocaşaban ve Metin İplikçioğlu’nun Afyon Eğitim Vakfı’na üyeliklerinin kabulü oybirliği ile onaylandı. Genel Kurul’da alınan kararla Afyon Eğitim Vakfı’nın Türk Eğitim Derneği Afyon Koleji’nin işletim hakkını 20 yıllığına, 1 milyon lira ve ek binalar yapımı şartı ile Özel Park Hastanesi’ne kiralandı. Genel Kurul’da yapılan seçimde ise ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyon Eğitim Vakfı’nın yeni başkanı oldu.
“SON GENEL KURUL’UM”
Genel Kurul’da konuşan İşadamı Şükrü Koçoğlu, “Başkan olarak son Genel Kurul’um. Afyon Eğitim Vakfı 135 kişiye 150 liralık burs veriyoruz. Üniversitemiz Anadolu Üniversitesi’ne bağlıydı. Bu vakıf, Afyonkarahisar’da üniversite kurulmasına da öncülük etti. Türk Eğitim Koleji, Afyon’un en iyi okulu. Nitelikli işlere imza attık” dedi.
3 FİRMA DAVET EDİLDİ
İşletim hakkının kiraya verildiğini de aktaran Koçoğlu, “Biz üç kuruluşu ihaleye çağırdık. Özel Park Hastanesi, Bahçeşehir Koleji ve Doğa Koleji. Özel Park Hastanesi, en uygun teklifi verdi. TED ile devam edeceklerini söylediler. Eğitim çıta düşmeden devam edecektir. Afyon Eğitim Vakfı bundan sonra eğitim ve kültür alanında yelpazeyi genişletecektir” diye konuştu.
GÖNÜLLÜLÜK ESASI VAR
Afyon Eğitim Vakfı’nın yeni başkanı olan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, bir teşekkür konuşması yaptı. Serteser, “Adında Afyon ve eğitim olan bir kuruma hizmet etmek bizim için bir onurdur. Bu gönüllülük esasıyla çalışılan bir kurum. Herkes kendinden katıyor. Onun için eski yöneticilerimiz ve kurucularımız da alkışı hak ediyorlar” ifadelerini kullandı.
ÇOBAN’DAN DESTEK
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Afyon Eğitim Vakfı’nın önemli bir vakıf olduğuna işaret etti. Çoban, “Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Yönetim Kurulu’nun ilk yapacağı iş, behemehal, bu arsayı Afyon Eğitim Vakfı’na kazandırmaktır. Burs sayısı her geçen gün artmış. Bu burs sayısı da daha artırılması gerekiyor. Biz bu anlamda Afyonlu işadamı büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Biz bu konuyu AFJET’in de gündemine getireceğiz” dedi. >> Murat ARISOY’un

AFYON EĞİTİM VAKFI’IN
YENİ YÖNETİM KURULU:
Hüsnü Serteser, Burhanettin Çoban, Salim Pancar, Şuayp Demirel, Metin İplikçioğlu, Yavuz Kocaşaban, Musa Bursalı

Bakmadan Geçme