Afyon Eğitim Vakfı, daha çok gence ulaşacak

Afyon Eğitim Vakfı Kadın Kolları, Korel Termal Otel’de bir araya geldi. Etkinliğe, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz da katıldı. Etkinlik hakkında bilgi veren Afyon Eğitim Vakfı Kadın Kolları Başkanı Serpil Özer, “Kuruluşumuzdan bugüne kadar pek çok faaliyete imza attık. Vakfımız, 1987 yılında, merkezi İstanbul olarak kuruldu. 1994 yılında merkezi Afyon’a alındı. Vakfımızın 450 [&hellip]

Afyon Eğitim Vakfı Kadın Kolları, Korel Termal Otel’de bir araya geldi. Etkinliğe, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz da katıldı. Etkinlik hakkında bilgi veren Afyon Eğitim Vakfı Kadın Kolları Başkanı Serpil Özer, “Kuruluşumuzdan bugüne kadar pek çok faaliyete imza attık. Vakfımız, 1987 yılında, merkezi İstanbul olarak kuruldu. 1994 yılında merkezi Afyon’a alındı. Vakfımızın 450 bursiyer öğrencisi var. Bu sayıyı 1500’lere, 2000’lere çıkarmayı hedefliyoruz. Bugünkü etkinliğimizin tüm geliri Vakıf’a devredilecek” dedi.
VAKIF’IN TANINIRLIĞI ARTIYOR
Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Emekli Albay Murat Diker de öğrencilere burs vermenin önemine dikkat çekti. Diker, “Afyon Eğitim Vakfı, Afyonlu lisans düzeyinde eğitim gören öğrencilere burs vermektedir. Bu burs, vakfın kuruluşunda 25 kişi iken 425 kişiye ulaşmıştır. Amacımız yardımı tabana yayarak daha çok kişinin bu Vakıf’a yardımını sağlayarak, tanınırlığını artırarak öğrenci sayısını yükseltmektir” ifadelerini kullandı.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme