• Haberler
  • Genel
  • Afyon, eğitim üssü oldu – Kocatepe Gazetesi

Afyon, eğitim üssü oldu – Kocatepe Gazetesi

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak, Afyonkarahisar'ın kongre merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti Budan Termal Otel'deki Sosyal Hizmetler Faaliyetler Çalıştayı'nın birinci bölümünün kapanış programına Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun yanı sıra Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, PMYO Müdürü Müjdat Karagöz, [&hellip]

Afyon, eğitim üssü oldu

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak, Afyonkarahisar’ın kongre merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti

Budan Termal Otel’deki Sosyal Hizmetler Faaliyetler Çalıştayı’nın birinci bölümünün kapanış programına Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, PMYO Müdürü Müjdat Karagöz, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hüseyin Alsancak, İl Emniyet Müdürlüklerinde görevli Sosyal Hizmetler Şube Müdürleri ve personeli katıldılar.
“KENDİMİZİ YENİLİYORUZ”
Antalya Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Gökhan Demir tarafından Çalıştay’ın sonuç bildirgesinin okunmasıyla devam eden programda söz alan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak, “Bu tür çalışmalar kurumumuz için çok önemli. Bu ortamlarda aynı müzik aletlerinin akort edildiği gibi kendimizi yeniliyor ve çalışma hayatımıza bunu yansıtıyoruz.” dedi. Afyonkarahisar’ın kongre merkezi olma yolunda büyük bir potansiyel olduğunu ve bunu yaptığı hizmetlerle gözler önüne serdiğini belirten Buçak; “Afyonkarahisar’da yapılan her türlü çalışmalarımız çok güzel ve etkin bir biçimde gerçekleştiriyor. Bu durum teşkilatımızın işlevselliğini çok büyük oranda artırıyor. Bu anlamda bu ortamların sağlanmasına büyük emeği bulunan Sayın Valimize teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.
TERMAL, CİLDİ GÜZELLEŞTİRİR
Daha sonra programda kürsüye gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Öncelikle Afyonkarahisar’da Emniyet Genel Müdürlüğü toplantı ve çalıştaylarının yapılması bizleri çok mutlu ediyor. Bu ilimiz için ve bizler için büyük bir kazanımdır. Afyonkarahisar, Allah’ın bahşettiği termal enerjiyi turizme dönüştürmüş ve hatta enerjinin her türlü faydalarından yararlanır hale geldi. Geniş termal seralarımız var, şehrimizin büyük bir bölümü termal enerjiyle ısınıyor ve termal turizmimiz günden güne büyüyor. Bu sularımızın dünyada eşi benzeri yok. Termal sularımızın litresinde 6 grama yakın mineral madde olup 125 santigrat derecededir. Bu değerler ortalamaların kat ve kat üstündedir. Termal sularımızda kükürt seviyesi az olduğu içinde kokusu çok azdır ve insanları rahatsız etmez. Cildi güzelleştirir, insanları rahatlatır ve birçok hastalığa da şifa olur”dedi.
Konuşmaların ardından programın son kısmında çalıştaya katılanlara, katılım belgeleri Vali Balkanlıoğlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Buçak ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme