Afyon, dün yola çıktı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor, yarın yapacağı Yalıspor maçı için dün öğle saatlerinde otobüsle Afyon’dan ayrıldı Afyonkarahisarspor yarın saat 14.30’da Trabzon’da Yalıspor’la karşı karşıya gelecek. Ligin ikinci yarısında üst üste puan kayıpları yaşayan Şimşek, son olarak geçen hafta sonu Afyon’da oynanan maçta Sivas Dört Eylül Belediyespor’la 1-1 berabere kalmıştı. Olaylı maçın yankıları devam ederken dün Afyonkarahisarsporlu futbolcular sabah idmanından [&hellip]

Afyon, dün yola çıktı

Afyonkarahisarspor, yarın yapacağı Yalıspor maçı için dün öğle saatlerinde otobüsle Afyon’dan ayrıldı

Afyonkarahisarspor yarın saat 14.30’da Trabzon’da Yalıspor’la karşı karşıya gelecek. Ligin ikinci yarısında üst üste puan kayıpları yaşayan Şimşek, son olarak geçen hafta sonu Afyon’da oynanan maçta Sivas Dört Eylül Belediyespor’la 1-1 berabere kalmıştı. Olaylı maçın yankıları devam ederken dün Afyonkarahisarsporlu futbolcular sabah idmanından sonra Trabzon’a gitmek üzere yola çıktı. Öğle saatlerinde yola çıkan mor be-yazlı futbolcular, Yalıspor’la yarın saat 14.30’da Yavuz Selim Stadı’nda karşılaşacak. Haşigo, Yalıspor’u yenerek yeniden yükselişe geçmek istiyor. Afyonkarahisar-spor’un Yalıspor kadrosunda sakatlıkları devam eden Emre Batı ve Salih Aygen yer almadı.

Ya tamam ya devam
Afyonkarahisarspor, son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Bir de Pazar günü oynanan maçta taraftarların neden olduğu olaylar da olumsuz gidişata eklenince futbolcuların morali iyice bozuldu. Yarın Yalıspor’la çok önemli bir maça çıkacak olan Mor-beyazlı futbolcuların Yalıspor maçına odaklandıkları öğrenildi. Kötü gidişata artık dur demek isteyen Şimşek, Yalıspor’u evinde yenmenin planlarını yapıyor. Yalıspor karşılaşması Afyonkarahisarspor için büyük önem arz ediyor. Kırklarelispor’un Gümüşhanespor karşısında puan kaybetmesi halinde Afyonkarahisar-spor’un Yalıspor karşısında alacağı ga-libiyet Haşigo’nun yeniden zirve ile arasındaki puan farkını kapatacak. Bu nedenle önemli olan Yalıspor maçından üç puan hedefleyen Şimşek bu maöı da kaybetmesi durumunda şampiyonluk için kapanmaz bir yara alacak.

Bakmadan Geçme