Afyon diğer illere öncülük yapıyor

Afyonkarahisar’da hemen her konuda örnek çalışmalar sergilendiğini ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, bazı konularda şehrin diğer illere öncülük yaptığı söyledi “AFYON’DA ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYUYORUM”Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ankara Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndan Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Eker ve Afyonkarahisar’dan Ankara Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Polis Baş Müfettişi olarak atanan Müjdat [&hellip]

Afyon diğer illere öncülük yapıyor

Afyonkarahisar’da hemen her konuda örnek çalışmalar sergilendiğini ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, bazı konularda şehrin diğer illere öncülük yaptığı söyledi

“AFYON’DA ÇALIŞMAKTAN
GURUR DUYUYORUM”
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ankara Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndan Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Eker ve Afyonkarahisar’dan Ankara Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Polis Baş Müfettişi olarak atanan Müjdat Karagöz’ü makamında kabul etti.
Ziyaret sırasında Afyonkahisar’da görev yaptığı süre zarfında yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Müjdat Karagöz, “Afyonkarahisar’da PMYO Müdürü olarak çalışmış olmaktan gurur duyuyorum. Ayrıca Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’na çalışma arkadaşlarına güzel bir çalışma ortamı hazırlamalarından dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” diye konuştu.
“BAŞARILI ÇALIŞMALAR SERGİLEDİ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, “PMYO Müdürümüz Müjdat bey Afyonkarahisar’dan ayrılıyor. Kendisinin ilimizden ayrılması bizleri üzdü. Ama inşallah bundan sonraki çalışmalarında başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Yüzlerce kişinin polis olmasında büyük emekler sarf eden ve onların polisliğe başarılı bir şekilde adım atmasını sağlayan ve yeni PMYO hizmet binasının yapımında başarılı çalışmalar sergileyen Müjdat Müdürümüze teşekkür eder, yeni iş hayatında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
PMYO TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK”
Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Eker’e de yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar’da hemen her konuda örnek çalışmalar sergilenmektedir. Bazı konular da ise diğer illere öncülük yapmaktadır. Umarım ki PMYO tüm Türkiye’ye örnek çalışmalar sergileyecektir. Görevinizde başarılar diler, yapacağınız çalışmalara Afyonkarahisar Valiliği olarak destek vereceğimizi belirtmek isterim” dedi.
“AFYON’UN ŞANLI
TARİHİNİ BİLMEYEN YOK”
Nazik karşılamalarından dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden PMYO Müdürü Mustafa Eker, “Afyonkarahisar’a atanmak ve böylesine güzel bir ilde görev yapacak olmak beni ziyadesiyle sevindirdi. Afyonkarahisar şanlı tarihini bilmeyen yoktur. Bu anlamda tarihin ve kültürün beşiği Afyonkarahisar’da başarılı çalışmalar sergileyeceğime inanıyorum. Çalışmalarımızda da Sayın Valimizin bizim yanımızda olacak olması bizleri ayrıca mutlu etti. Sayın Valimize şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme