Afyon, demokrasiye sahip çıktı – Kocatepe Gazetesi

MHP İl Başkanlığına ziyarette bulunan Vali Aziz Yıldırım MHP İl Başkanı Raşit Demirel ve il yönetimi tarafından karşılandı. Vali Yıldırım Afyonkarahisar’da demokrasi nöbetleri kapsamında çok güzel bir havanın oluştuğunu belirtirken, bu millete, bu ülkeye, bu devlete ve demokrasiye sahip çıkan siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini ve tüm halkı yürekten tebrik etti.Ziyaretlerinden dolayı Vali Aziz Yıldırım'a [&hellip]

MHP İl Başkanlığına ziyarette bulunan Vali Aziz Yıldırım MHP İl Başkanı Raşit Demirel ve il yönetimi tarafından karşılandı. Vali Yıldırım; Afyonkarahisar’da demokrasi nöbetleri kapsamında çok güzel bir havanın oluştuğunu belirtirken, bu millete, bu ülkeye, bu devlete ve demokrasiye sahip çıkan siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini ve tüm halkı yürekten tebrik etti.
Ziyaretlerinden dolayı Vali Aziz Yıldırım’a şükranlarını sunan MHP İl Başkanı Demirel; ülkenin bütünlüğü açısından bu tür hayati konularda her türlü desteği vermeye her zaman hazır olduklarını belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme