'Afyon değişime hazır' – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar'ın siyasi değişime hazır olduğunu söyledi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, il genelinde CHP'ye ilginin arttığını belirtti. Görgöz, halkın iktidarın uyguladığı politikalardan memnun olmadığını belirterek 'Halkımız ülkemizin nereye götürüldüğünün farkında. CHP'ye coşkuyla katılımlar devam ediyor. Afyonkarahisar'da bütün ilçelerimizle iddialıyız. Burası Afyon ve değişime hazır. Afyonlu olmakla [&hellip]

“Afyon değişime hazır”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar’ın siyasi değişime hazır olduğunu söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, il genelinde CHP’ye ilginin arttığını belirtti. Görgöz, halkın iktidarın uyguladığı politikalardan memnun olmadığını belirterek “Halkımız ülkemizin nereye götürüldüğünün farkında. CHP’ye coşkuyla katılımlar devam ediyor. Afyonkarahisar’da bütün ilçelerimizle iddialıyız. Burası Afyon ve değişime hazır. Afyonlu olmakla gurur duyduk. Eskişehir, İzmir, Antalya sağ partilerin belediye başkanları ile yönetiliyordu. Oraları nasıl değiştiyse, CHP’nin kalesi olduysa, Afyon da değişime hazırdır. Biz yaptığımız çalışmalarla, her ortamdaki vatandaşlarımızı partimize davet etmekle birlik ve beraberliği yaşamak istiyoruz. Afyonkarahisar’da CHP, her gün gündem belirlemektedir. Bizim kapımız Cumhuriyet’i kuran partinin kapısı sonuna kadar açıktır. Tüm halkımızı bu gidişata dur demeye çağrıda bulunuyorum” dedi.
BELEDİYELER HALKIN
NAMUSUDUR
Görgöz, Cumhuriyet’ten yana olanların CHP’ye oy vereceğini hatırlatarak “Bu seçimler son 90 yılın en önemli seçimleridir. Bu seçimlerde Cumhuriyetimizin varlığına ya da tamamına karar verilecek. Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verecekler, laik Cumhuriyet’in devamından yana olanlar. Cumhuriyet’in devamını istemeyenler de diğer partilere oy verecekler.
Belediyeler halkın namusudur. Belediyelerimizi halkın namusunu teslim edeceği güvenilir belediye başkanlarına teslim edeceğiz” şeklinde konuştu. (Kocetepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme