Afyon Damızlık Birliği'nin aracı satılacak

Afyonkarahisar Damızlık Koyun – Keçi Yetiştiricileri Birliğine ait 2015 model Volkswagen Crafter otobüs cinsi araç ihaleyle satılacak. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Afyonkarahisar ili Damızlık Koyun- Keçi Yetiştiricileri Birliğine ait aşağıda bilgileri verilen araç, 16 Mart 2021 toplantı tarihi  ve 2021/4 Karar Numaralı Yönetim Kurulu Karar metni gereğince açık arttırma [&hellip]

Afyonkarahisar Damızlık Koyun – Keçi Yetiştiricileri Birliğine ait 2015 model Volkswagen Crafter otobüs cinsi araç ihaleyle satılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Afyonkarahisar ili Damızlık Koyun- Keçi Yetiştiricileri Birliğine ait aşağıda bilgileri verilen araç, 16 Mart 2021 toplantı tarihi  ve 2021/4 Karar Numaralı Yönetim Kurulu Karar metni gereğince açık arttırma ile satılacak. İhale 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14.00’de Kasımpaşa Mahallesi Kılıç Ali Caddesi No: 4/B Afyonkarahisar adresinde yapılacak. Açık ihale usulü ile araç satışı ile olunan tüm noter masrafları ve bütün harç – vergi ve benzeri tescil masrafları ihale alıcına ait olacak. Taşınır malla ilgili her çeşit vergi, harç ve mali yükümlülükler alıcıya ait olurken, satışa iştirak edenlerin, şartnameyi görmüş ve münderecatı kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin Birliğe başvurmaları gerekiyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme