Afyon'daki Termal Tesislere Açık Çağrı

Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü Ticaret Uzman Hüseyin Sağmak, Afyonkarahisar'daki termal tesislerin desteklerden daha çok yararlanması gerektiğini belirtti

Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü Ticaret Uzman Hüseyin Sağmak, Afyonkarahisar Termal Sağlık Turizmi Toplantısı’nda Afyonkarahisarlı termal tesisi işletmecilerine açık bir çağrı yaptı. Sağmak, istatistikler doğrultusunda yaptığı konuşmada şu vurguları yaptı:

“Bu toplantının sonucunu umarım hem Afyon'un hem diğer illerimizin, çevre illerimizin, termal imkanlar alan illerimizin potansiyelinin arttırılması açısından bir faydalı olur.

Afyon'daki Termal Tesislere Açık Çağrı

Biz de bu yönde potansiyeli görüyoruz. Ben de en son rakamlara baktım. Çok fazla açıkçası termal tesis yok bizim desteklerimizden faydalanan. 2012 yılından beri 2,5 milyar TL destek vermişiz ve termal tesislerimizin faydalandığı 10 bin dolar civarında bir şey gördüm ben. Rakam yanlış olmasın ama çok az olduğunu belirtmek açısından söylüyorum. Burada sizleri daha fazla aramızda görmek isteriz. Termal tesislerimizi, Ticaret ve Sanayi Odamızı, iş birliği kuruluşu olarak görmek isteriz. Umarım ileride yapacağımız faaliyetlerle daha çok Afyon’a gider geliriz. Sizleri de bakanlığımızda görmekten memnuniyet duyarız.”

Bakmadan Geçme