• Haberler
  • Ekonomi
  • Afyon'da Satılık Termal Otel. Fiyatı Dudak Uçuklattı

Afyon'da Satılık Termal Otel. Fiyatı Dudak Uçuklattı

Afyonkarahisar'da kaba inşaatı tamamlanmış termal otel, alım-satımla ilgili internet sitesinde satılığa çıkarıldı

Afyon'da Satılık Termal Oetl. Fiyatı Dudak Uçuklattı

Afyonkarahisar’da Özel Fuar Hastanesi tarafından yapımına başlandıktan sonra bitirilemeyen termal otel, internet üzerinden satışa çıkarıldı. “Kaba İnşaatı Tamamlanmış Termal Otel (Türkiye’de 1, Avrupa’da 3)” başlığıyla ilana çıkarılan otel için 1 milyar 50 milyon liralık bedel belirlendi. 

İŞTE TEKNİK DETAYLAR

İlanın açıklamasında “Türkiye’nin Afyonkarahisar ilinde özel hastane işletmecinden (Fuar Hastanesi) satılık otel. Ortaklık teklifleri de değerlendirilir. 290 bin metrekare arsa üzerine 133 bin metrekare kapalı alanı olan otelimiz tamamlandığı takdirde Türkiye’de 1’inci,  Avrupa'da 3’üncü büyüklükte termal otel olacaktır. 1560 yataktan oluşup yatak başına 100 metrekare kapalı alan düşmektedir” ifadelerine yer verildi. 

MALİYETİ BÜYÜK

Özel Fuar Hastanesi’nin termal otel projesi, 2012’den bu yana gündemdeydi. 2012’nin Haziran ayında, termal otelin arazisinin bulunduğu alanda basın toplantısı yapan Fuar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Şükrü Yücel, otelin kısa sürede bitirileceğini duyurmuştu. Daha sonra basına yansıyan haberlerde Özel Fuar Hastanesi’nin inşa edeceği otelin maliyetinin 100 milyon dolara ulaştığı iddia edilmişti. Otel, aynı zamanda sağlık kompleksi olarak planlanmıştı.

Afyon'da Satılık Termal Oetl. Fiyatı Dudak Uçuklattı

Bakmadan Geçme