• Haberler
  • Genel
  • Afyon'da Örnek Dayanışma! Hayırseverler El Ele Verdi

Afyon'da Örnek Dayanışma! Hayırseverler El Ele Verdi

Afyonkarahisar'da hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen 150 öğrenci kapasiteli yeni Kur'an kursu, modern ve donanımlı yapısıyla çocuklara daha iyi bir eğitim ortamı sunacak.

Emirdağ İlçesi’nde, “Emirdağ Yüzyılı” vizyonu kapsamında mevcut kapasitesi yetersiz kalan Selman-ı Farisi 4-6 Yaş Kur’an Kursu, hayırseverlerin desteğiyle daha modern ve donanımlı bir binaya kavuşacak.

Afyon'da Örnek Dayanışma! Hayırseverler El Ele Verdi

YENİ BİNA 150 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ OLACAK

Emirdağ’daki inşaat firmalarının katkılarıyla inşa edilecek olan yeni bina, 150 öğrenci kapasiteli olacak. Projenin Ağustos 2025’te tamamlanarak Diyanet İşleri Başkanlığı’na teslim edilmesi planlanıyor. Hafriyat, kaba inşaat, yapı malzemeleri, ısıtma, elektrik, boya ve mutfak donanımı gibi birçok iş, gönüllü hayırsever firmalar tarafından üstlenildi.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR 

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, projeye destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

“Emirdağ Yüzyılı sadece altyapı, sosyal tesisler veya kültürel projelerle değil, eğitim yatırımlarıyla da kendini gösterecek. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyor, kalan işlerin tamamlanması için hayırseverlerimizin katkılarını bekliyoruz.”

Afyon'da Örnek Dayanışma! Hayırseverler El Ele Verdi

İNŞAATIN FARKLI AŞAMALARINI HAYIRSEVERLER ÜSTLENDİ

Proje kapsamında birçok hayırsever firma inşaatın farklı aşamalarında sorumluluk aldı: Hafriyat: Fatih Yavuz (Yavuzlar Yapı), Kaba İnşaat: Ali Çay, Kaba Yapı Malzemeleri: Sinan Pala, Demir Malzemeleri: Yakup Emel Mutlu, Isıtma ve Yangın Sistemleri: Abidin Çıldır, Elektrik ve Sıhhi Tesisat: Erkan Kocaman, Hazır Beton: Uğur Can Fidan, Boya Malzemeleri: Selami Çay, Dış PVC Pencereler: Önder Cinier, Mutfak Dolabı ve Ekipmanları: Ceylan Kurt, Mermer İşleri: Hasan Bozkuş (Bozkuş Mermer), İç Doğrama Kapılar: Alpaslan Alper, Kum ve Mıcır İşleri: Abdullah Kuş, Seramik ve Malzemeleri: Özkan Yayla, Çevre Düzenleme ve Kilit Parke İşleri: Toptaş Beton, Kaba Sıva İşleri: Salih Yutar.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme