Afyon'da Kamp Yaptılar, Şampiyon Oldular

Afyonkarahisar'da bu yılın Mart ayında kamp yapan Goalball Kadın Milli Takımı, Paralimpik Oyunları'nda şampiyon oldu. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, kamp döneminde yaptığı açıklamada Milli Takım'ı Afyon'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etmişti

Goalball Kadın Milli Takımı, Paris’te düzenlenen Paralimpik Oyunları’nda İsrail’i 8-3 yenerek olimpiyat şampiyonu oldu. Milli Takım’ın bu başarısında oyuncuların azim ve hırsı, antrenörlerin kararlılığı büyüt etken. Milli Takım’ın başarıya giden yolu ise Afyonkarahisar ile kesişti. 

Afyon'da Kamp Yaptılar, Şampiyon Oldular

KASAPOĞLU ZİYARET ETMİŞTİ

Goalball Kadın Milli Takımı, bu yılın Mart ayında Afyonkarahisar’da 15 günlük kamp yapmıştı. Kampı ziyaret eden Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, ‘2024 Paris Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi temsil edecek olan Görme Engelliler Goalball Milli Takımımız şehrimizde kampa girmiş durumda. Kendilerini antrenmanlarında ziyaret ederek moral ve destek vermek istedik. Milli sporcularımızın azim ve kararlılığını gördükçe ne kadar gurur duyduğumuzu ifade etmek isterim. 15 gün boyunca takımımızı Afyonkarahisar'da misafir edeceğiz. Kendilerine yürekten başarılar diliyorum" demişti.

Bakmadan Geçme