• Haberler
  • Genel
  • Afyon'da İmam Hatip Okullarının Kurucusunu Öğretmenlerle Buluşturan Etkinlik

Afyon'da İmam Hatip Okullarının Kurucusunu Öğretmenlerle Buluşturan Etkinlik

Afyonkarahisar Öğretmen Akademileri Biyografi Akademisi etkinlikleri devam ediyor.

Afyonkarahisar Öğretmen Akademileri Biyografi Akademisi etkinlikleri kapsamında, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Emin Seyhan, Afyonkarahisar’daki öğretmenlerle bir araya geldi. Etkinlik, Anadolu İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Afyon'da İmam Hatip Okullarının Kurucusunu Öğretmenlerle Buluşturan Etkinlik

Programda, Prof. Dr. Seyhan, Türkiye’nin ilk İmam Hatip Okulları’nın kurucusu olan Mahmut Celalettin Ökten hakkında önemli bilgiler sundu. Seyhan, Ökten'in eğitim camiasına kattığı değerler ve İmam Hatip okullarının tarihi süreci üzerine kapsamlı bir sunum yaptı.

Afyon'da İmam Hatip Okullarının Kurucusunu Öğretmenlerle Buluşturan Etkinlik

Etkinlik sonunda, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hikmet Tuncer, Prof. Dr. Seyhan’a teşekkürlerini ileterek, plaket takdiminde bulundu. Tuncer, etkinliğin öğretmenler için faydalı olduğuna dikkat çekerek Prof. Dr. Seyhan’a verdiği değerli bilgiler ve hoş sohbeti için minnettarlığını ifade etti.

Afyonkarahisar Öğretmen Akademileri, öğretmenlerin mesleki gelişimlerini desteklemeye yönelik çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme