Afyon'da Devlet Tiyatrosu Oyunu Sahnelenecek

Trabzon Devlet Tiyatrosu, Afyonkarahisar'da 'Otoban Köpekleri' isimli tiyatroyu sahneleyecek

Trabzon Devlet Tiyatrosu, Afyonkarahisar’da 24 Eylül 2024 tarihinde Otoban Köpekleri isimli oyunla Afyonlu sanatseverlerin karşısına çıkacak. Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek oyunların biletleri, Zafer Meydanı’ndaki Afyonkarahisar Turizm Danışma Ofisi’nde satışa sunulacak. 

Afyon'da Devlet Tiyatrosu Oyunu Sahnelenecek

OYUNUN KONUSU NEDİR?

Jess ve Hasi çifti, gelecekte dünyamızı sarsan bir felaket sonrası var olacak, hayali bir zamandaki "Özgürlük Ülkesi"nin üst düzey, normal ve iyi vatandaşlarıdır. Yaşamlarını böylesine örnek vatandaşlar olarak sürdürdükleri için, yaşadıkları o düzende, her vatandaşa verilmeyen çocuk yapma hakkına bile sahiptirler.

Afyon'da Devlet Tiyatrosu Oyunu Sahnelenecek

Gelgelelim, her zaman ayrıcalıklı olanaklara sahip olduklarına inanan bu mutlu çiftin hayatı, bir gün aniden altüst olur. Jess, yaşadığı mutlu hayali hayattan, gerçekliğin kabusuna uyanır. Acaba yaşadıkları üst düzey hayat, tamamen bir kurmacadan mı ibarettir? Özgürlük Ülkesi’nin vahşi sınırlarında yaşayan tehlikeli, “Otoban Köpekleri” adı verilen insanlar, acaba kimlerdir? Türk tiyatro edebiyatının yeni ve özgün distopik örneği Otoban Köpekleri, dünya prömiyeri ile siz değerli tiyatroseverlerle buluşuyor.

Afyon'da Devlet Tiyatrosu Oyunu Sahnelenecek

Bakmadan Geçme