Afyon'da Cephanelik Gibi Ev

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir evde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu; Nuribey Beldesi’nde ikamet eden A.Ü. isimli şahsın ikametinde ruhsatlı tabancasının yıllık istikakından fazla fişek bulundurduğu ve kayıt dışı tabanca, av tüfeği ve bunlara ait fişekleri satarak ticaretini yaptığı belirlendi.

A.Ü. isimli şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan arama sonucu; İki adet av tüfeği, 1 adet yarı otomatik av tüfeği, 1 adet kısa dipçikli av tüfeği, 1 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet havalı tüfek, 888 adet tabanca fişeği, 305 adet av tüfeği fişeği, 225 adet kurusıkı tabanca fişeği, iki adet 1 metre boyunda kılıç, 4 adet tabanca şarjörü, 6 adet tüfek tetik tertibatı, 4 adet tüfek el kundağı, 1 adet tüfek sıfırlama lazer aparatı, tabanca ve av tüfeği yedek parçaları, 1 adet cep telefonu ve sim kart ele geçirildi. 

Şüpheli şahsa ruhsatsız av tüfeği ve ruhsatsız kuru sıkı tabanca bulundurmaktan idari para cezası uygulanırken olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme