Afyon, çok ziyaret edilen şehirler arasında

ClickBus'un incelemesine göre Afyonkarahisar, çok ziyaret edilen iller arasında yer aldı Türkiye 80’den fazla otobüs firması iş birliğiyle 5 bin 300’den fazla güzergâha pratik ve kolay birşekilde otobüs bileti alma imkânı sunan ClickBus, bahar aylarının başlangıcında Ege Bölgesi'ne gerçekleştirilen seyahat rotalarını inceledi.2015 yılı baz alınarak yapılan araştırmada yılın ilk 4 ayında Ege Bölgesi'nin en fazla [&hellip]

Afyon, çok ziyaret edilen şehirler arasında

ClickBus’un incelemesine göre Afyonkarahisar, çok ziyaret edilen iller arasında yer aldı

Türkiye 80’den fazla otobüs firması iş birliğiyle 5 bin 300’den fazla güzergâha pratik ve kolay birşekilde otobüs bileti alma imkânı sunan ClickBus, bahar aylarının başlangıcında Ege Bölgesi’ne gerçekleştirilen seyahat rotalarını inceledi.2015 yılı baz alınarak yapılan araştırmada yılın ilk 4 ayında Ege Bölgesi’nin en fazla ziyaret edilen ili İzmir olurken, ikinci sırada Denizli, üçüncü sırada ise Afyon yer aldı.
Türkiye genelinde 2015 yılının ilk dört ayında otobüs seyahatlerinde ise lider başkent Ankara oldu. Ankara’yı İstanbul, İzmir ve Konya takip etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme