• Haberler
  • Spor
  • Afyon Cimnastik Okulu açılıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Cimnastik Okulu açılıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Cimnastik Okulu Kurucularından Uzman Çalıştırıcı ve Beden Eğitimi öğretmeni Fevzi Çınar verdiği uzun uğraşlar sonucu kayıtların başladığını belirtti.YENİ VE BAŞARILIYETENEKLERE FIRSAT3-12 yaş çocuklara özel Afyonkarahisar'da ilk defa bu kadar kapsamlı bir cimnastik salonu açıldığını vurgulayan Çınar, 'İçinde yok, yok desek yeridir. İlimizde en büyük eksikliklerden gördüğümüz bu salonla gerçek anlamda spora olan katkımızı tam [&hellip]

Afyon Cimnastik Okulu Kurucularından Uzman Çalıştırıcı ve Beden Eğitimi öğretmeni Fevzi Çınar verdiği uzun uğraşlar sonucu kayıtların başladığını belirtti.
YENİ VE BAŞARILI
YETENEKLERE FIRSAT
3-12 yaş çocuklara özel Afyonkarahisar’da ilk defa bu kadar kapsamlı bir cimnastik salonu açıldığını vurgulayan Çınar, “İçinde yok, yok desek yeridir. İlimizde en büyük eksikliklerden gördüğümüz bu salonla gerçek anlamda spora olan katkımızı tam anlamıyla gerçekleştiriyoruz diyebiliriz” dedi.
1 Ağustos’ta açılışı yapılacak olan salonda 3-12 yaş grubu çocuklara, toplamda 650 m2 kapalı alanda özenle hazırlanmış ve olimpik ölçülerde pek çok branşta eğitim verilecek. Şehirdeki ciddi bir boşluğu kapatan salonda cimnastik adına pek çok şey yer alıyor. Kayıt sürecini başlatan okul, çocukların yaş gruplarına göre ayırarak, 3 yaşından itibaren sporu özellikle cimnastik dalında beceri ve yeteneklerini keşfetmeyi amaçlıyor.
PROFESYONEL
SEANSLAR VE ÇALIŞMALAR
Sporu sevdirme, hareket becerilerini kazandırma açısından son derece profesyonelce hareket edecek olan Afyon Cimnastik Okulu’nda günlük, haftalık ve aylık programlarla hizmet vermek amaçlanıyor.
BAYAN SPORCULAR
İÇİN ÖZEL DERSLER
Afyon Cimnastik Okulu’nda bayanlar içinde çok özel çalışmalar ve programlar da planlanıyor. Özellikle step, zumba, aerobik ve plates seanslarının da yer alacağı çalışmalar sürekli olarak uzman hocalar tarafından sürecek. Cimnastik Okulu’nda bayan sporcularda hareket ve yetenek kabiliyetlerini geliştirirken, profesyonel olarak destek verilecek.

Bakmadan Geçme